Ми у Facebook
27.12.2018, 08:01

Рівненщина: 2019 стане роком спідвею

Фото з Інтернету

Рішення щодо цього підписав голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко під час урочистого підведення підсумків спортивного 2018 року
За його словами, Спідвей є надзвичайно популярним у Рівному. Цей вид спорту повинен стати конкурентною перевагою перед іншими містами та регіонами. Це спортивна візитівка нашого краю. А в наступному році рівненському спідвею виповнюється 60 років. З цієї нагоди наступний 2019 рік оголошується Роком спідвею на Рівненщині.

Нагадаємо, у сезоні 2018 року Рівне приймало 5 міжнародних змагань зі спідвею. Серед них: турнір на приз з відкриття, Меморіал Ігоря Марка, «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP» та турнір до 100-річчя незалежності Польщі. А найкращі Рівненські гонщики отримали кубки голови Рівненської ОДА.

Протягом року спортсмени Рівного брали участь у відкритих змаганнях за кордоном в особистому, парному та командному заліках.

Керівництво області постійно приділяє увагу цьому виду спорту, а у 2018 році на його розвиток з обласного бюджету було виділено 300 тисяч гривень.

«Дуже приємно, що обласна і місцева влада долучається до підтримки юних спідвеїстів. Ми дійсно відчуваємо як моральну, так і матеріальну підтримку», - зазначив Марко Левішин, якого у визнано найкращим гонщиком 2018 року. 18-річний спідвеїст став фіналістом чемпіонату Європи серед юніорів та вдруге поспіль володарем кубку МАСЕК.

Про це повідомляє пресс-служба Рівненської ОДА.

Нагадаємо, у вівторок, 25 грудня, на Рівненщині підсумують спортивні досягнення у 2018 році.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ