Ми у Facebook
27.12.2018, 18:00

Гороскоп на 2019 рік для всіх знаків Зодіаку

Астрологічний прогноз на рік Свині у загальних рисах.
ОВЕН. На Овнів у новому році чекає зміцнення грошової сфери, а також приємні бонуси на роботі: поліпшення умов праці, а то й підвищення, вдале вирішення конфліктних ситуацій. На початку року у вільних Овнів зав’яжеться роман, не виключено, що “курортний” і з продовженням, тож обов'язково заплануйте поїздку хоча б у першому півріччі. Сімейним Овнам для збереження миру і гармонії доведеться піти на поступки: упокорити ревнощі, амбіції, навчитися йти на компроміс. Для підтримки здоров'я варто зайнятися спокійними видами спорту: йогою, розтяжками, фітнесом або плаванням.

ТЕЛЕЦЬ. Тельцям у 2019 році не варто залишатися на самоті. Навіть якщо вам здається, що найкращий відпочинок - на краю землі подалі від людей, бо “всі дістали”, краще зробити це усамітнення приємним і розділити хоча б на двох. Роботи додасться, вам буде здаватися, що ви несете непосильну ношу, але в прийдешньому році всі зусилля будуть оплачені сповна. Тому Тельцям рекомендується не тільки продовжувати працювати, а й сміливо розширювати сферу діяльності: від курсів підвищення кваліфікації до відкриття власного бізнесу.

БЛИЗНЮКИ. Для Близнюків 2019 рік може стати конфліктним на любовному фронті. Причиною з’ясовувань стосунків і невдоволення з боку партнера/партнерки буде неуважність Близнюків до другої половинки та захопленість роботою. Вам варто видихнути і спрямувати свої душевні і фізичні сили саме на особисті взаємини. А в трудовій сфері вам допоможе покровителька року Жовта Свиня. Вона посприяє поліпшенню стосунків з керівництвом, що призведе до вигідних умов праці. Цього року постарайтеся з'їздити у відпустку, і чим далі, тим краще.

РАК. Для представників цього знаку 2019 рік видасться непростим. Можливі проблеми як на роботі, так і в любовній сфері. Більшість зусиль і намагань скочити вище голови не дасть бажаних результатів. Правильним рішенням буде відпустити проблему і спрямувати свої старання в інше русло: зайнятися собою, спортом, своїм здоров’ям та дозвіллям, обзавестися новими контактами і знайомствами, поїхати за кордон - будь-які активні починання будуть плідні.

ЛЕВ. Левам і Левицям прийдешній рік Жовтої Земляної Свині обіцяє глобальні зміни. Готуйтеся до того, що жоден подарунок долі не обійдеться без своєрідної плати: підвищення буде пов'язано з великим переїздом, щастя в особистому житті та коханні - з обмеженнями в кар'єрі або спілкуванні з друзями-подругами. У будь-якому випадку, Левам варто прийняти вимушену жертву, і в результаті це призведе до щастя і задоволення своїм життям. Вразливим місцем Лева стане голова, тож, при найменших болях, запамороченнях або нетипових станах, зверніться до лікаря.

ДІВА. 2019 рік для Дів стане успішним у любовній та фінансовій сферах. У першому півріччі самотні Діви можуть зустріти не просто партнера, а того самого єдиного, або ту саму, про яку мріяли хіба уві сні. Причому, стосунки розвиватимуться стрімко, й до того ж до кінця року вони можуть бути оформлені офіційно. Лякатися такого бурхливого (і незвичного для Дів) розвитку не варто - все так і має бути. До кінця року чекайте поліпшення фінансового становища, але будьте готові більше витратити на оздоровлення і лікування хронічних захворювань.

Китайський гороскоп на 2019 Рік Жовтої Земляної Свині

ТЕРЕЗИ. У Терезів прийдешній рік стане роком обновок, зміни іміджу, до чого вас може підштовхнути любов. Створення сім'ї стане приводом купити житло чи зробити ремонт, бажання підкорити об'єкт симпатії простимулює оновлення гардеробу. Терезам у 2019 році важливо частіше бувати зі своєю сім'єю, добре, якщо це буде відбуватися на природі, де ви зможете заповнити душевні сили. Є сенс в цьому році зайнятися саморозвитком, піти на навчання, якісь нові курси підвищення кваліфікації. Важливо зайняти себе справою і не вдаватися до смутку: нудьга і негативні думки здатні спричинити проблеми зі здоров'ям.

СКОРПІОН. Скорпіонам на початку прийдешнього року варто запастися мудрістю і терпінням: до літа 2019 року у вас триватиме сіра смуга. Період, коли нічого не буде відбуватися - ні хорошого, ні поганого - варто перечекати, підганяти події навіть немає сенсу. Хіба що захочете полоскотати собі та людям нерви... Зате вже в перші літні дні почнуться приємні зрушення, у першу чергу в любовній сфері. Самотнім “світить” тривалий роман, давнім стосункам - пропозиція руки і серця; сімейні пари в 2019, стараннями партнера-Скорпіона, зможуть переступити через старі проблеми і знайти гармонію.

СТРІЛЕЦЬ. У самотніх Стрільців в 2019 році трапиться роман, щоправда, досить нетривалий. Для початку серйозних стосунків доведеться почекати наступного року. Зате 2019 рік - чудовий час, щоб поспілкуватися з друзями і завести нові корисні контакти. Перша половина року буде досить нестабільною в грошовому плані, і не факт, що до осені або зими ситуація зміниться. Що ж стосується великих витрат - краще почекати, але і занадто обмежувати себе не варто. У будь-який період року сміливо балуйте себе невеликими презентами, походами в кафе і модними обновками. Головне - обійтися без кредитів і позик, бо з боргів доведеться вибиратися довго.

КОЗОРІГ. Козерогам в рік Жовтої Земляної Свині варто серйозно зайнятися своїм здоров'ям, переглянути систему і режим харчування. Бійтеся емоційних перевантажень і уникайте виснажливої фізичної праці - ні те, ні інше не додасть вам здоров'я. У цьому році можна зважитися на ремонти або будівництво, погодитися обійняти керівну посаду: все, що пов'язано зі службовою кар’єрою, управлінням і організацією, Козерогам в прийдешньому році буде даватися легко.

ВОДОЛІЙ. От кому в 2019 році доведеться дуже серйозно попрацювати над собою, так це Водоліям. Вгамувати егоїзм, навчитися прислухатися до близьких і ставити їхні проблеми та переживання вище своїх - тільки так у вас вийде уникнути конфліктів як в родині, так і з друзями та колегами. А близькі люди будуть вам дуже потрібні – їхня підтримка й допомога не раз виручить у скрутну хвилину...

РИБИ. Рибам варто чекати дуже вдалого року. 2019-й - ваш зоряний час! Влітку в повну силу розвивайте свої творчі здібності. Позитивні зміни почнуться і в стосунках: до самотніх Рибам прийде довгоочікувана любов, а сімейні представники знаку зможуть вирушити в романтичну подорож і провести час тільки удвох - можливо, вперше за багато років. Жінкам-Рибам варто остерігатися простудних захворювань, а чоловікам - більше часу приділяти відпочинку та сну.

За матеріалами: 2019god.net

Китайський гороскоп на 2019 Рік Жовтої Земляної Свині





На правах реклами