Ми у Facebook
17.01.2019, 11:30

«Орел і решка» підкорює «Мегаполіси»

У лютому на телеканалі «Інтер» стартує новий сезон популярного тревел-шоу «Орел і решка» - «Мегаполіси». Команда проекту вирушає в захоплюючий маршрут по найбільшим містам світу. Телеглядачів чекають нові пригоди, нові розваги, нові емоції і нові ведучі!
Щоб показати глядачам, чим живуть сучасні мегаполіси, ведучі тревел-шоу відвідають Бангкок, Гавану, Кейптаун, Сеул, Джакарту, Париж, Амстердам, Лос-Анджелес, Сан-Франциско та інші міста.

«Великі міста будь-якої країни - це концентрація самого цікавого, самого незвичайного, самого топового, - упевнений Женя Синельников, головний режисер і співавтор проекту «Орел і решка». - Цей сезон обіцяє бути дуже насиченим яскравими пригодами, адже в ньому ми будемо шукати не пам'ятки, а місця, де можна відмінно потусити і кинути виклик самому собі».



За словами авторів проекту, «Орел і решка. Мегаполіси» буде відрізнятися від попередніх сезонів новими фішками і навіть стилем зйомок. Випуски проекту будуть більше нагадувати тревел-блоги. А ведучі зніматимуть себе на екшн-камери.

«Найбільша «родзинка» нового сезону - це провокації, - розповідає Сергій Сіманчук, режисер тревел-шоу «Орел і решка. Мегаполіси». - Ведучі проекту будуть лізти в саму гущу подій, приміряти на себе нові образи і перевіряти все на власному досвіді». Команда називає «Мегаполіси» «сезоном відчайдушних вчинків і безбашенних рішень».



Хто стане новими обличчями тревел-шоу «Орел і решка», стане відомо 21 січня. Слідкуйте за новинами проекту і анонсами телеканалу. Прем'єра нового сезону стартує на «Інтері» 3 лютого. Розпочнеться подорож з китайського міста Макао.

«Інтер» покаже новий серіал українського виробництва





На правах реклами