Рівняни можуть побачити “Харвата, який є...”

“Мій творчий вечір якраз припадає на мій особистий ювілей. Також має побачити світ мій новий фотоальбом “Рівне, яке було....” - це збірка старих фото з архівів, приватних колекцій, музейні фото, а також деякі тексти, які стосуються його історії. Вирішив видати цю книгу, адже чимало людей цікавляться історією Рівного. До речі, це теж невеликий ювілей, адже це вже мій 50 альбом.
Мені є що згадати, про що розказати, є чим пишатись, є багато проектів, марафонів, учнів, книг, музей фотографії і, слава Богу, попереду багато планів.Я щиро вдячний дружині, родині, друзям, колегам, усім, з ким зустрівся на життєвому шляху за допомоги, поради чи просто спілкування. Без вас все було б неможливим”, - розповідає Олександр Харват.

Ювілейний творчий вечір Олександра Харвата "Харват, який є" відбудеться 22 січня 2019 р. о 17:00 в Міському Будинку Культури.
Олександр Харват почав фотографувати з восьми років, але професійно почав займатися фотомистецтвом з кінця 90-х років. Нині він є членом Національної Спілки фотохудожників України, Національної Спілки журналістів України, Національної Спілки краєзнавців України, заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва, Посол Миру. Учасник та дипломант понад 200 національних і міжнародних фотовиставок у різних країнах світу.
У Рівному Олександр Харват відомий ще й як автор проектів та видавець альбомів “Рівненський край”, “Фестиваль на Покрову, 2006-2013”, “Культурна спадщина Рівненського краю”, “150 святинь Великої Волині”, “Пересопниця. Батьківщина української Першокниги”. Олександр Харват – організатор Салону художньої фотографії “Фотовернісаж на Покрову”, в якому цьогоріч взяли участь 120 фотографів, як професіоналів, так і аматорів, з України та з-за кордону.

Як приготувати сніданок з трьох інгредієнтів: швидкий рецепт від досвідчених господинь

Сніданок — це важлива частина нашого дня, яка задає тон на весь наступний час. Іноді хочеться чогось смачного, але при цьому простого і швидкого у приготуванні. Якщо у вас є лише три інгредієнти під рукою, не біда! Ось рецепт оладок з банану та яйця, який стане чудовим варіантом для сніданку.
переглядів: 18
Чи можна заморожувати сир і як правильно це робити: поради для збереження смаку й свіжості

Якщо у вас вдома накопичилось більше сиру, ніж ви встигаєте спожити, варто замислитися над способами його зберігання.
переглядів: 874
Коли святкуватимуть Трійцю у 2025 році: традиції Зелених свят

Дата святкування Трійці щороку змінюється, оскільки вона залежить від дати Великодня. Свято припадає на 50-й день після Воскресіння Христового.
переглядів: 702
З Днем медичної сестри 2025: найкращі привітання та щирі слова подяки

Міжнародний день медичної сестри щорічно відзначають 12 травня — у день народження Флоренс Найтінгейл, засновниці сучасного сестринського догляду.
переглядів: 1036
Змінилися правила оплати лікарняних: що потрібно знати працівникам

З 4 квітня 2025 року набули чинності зміни, ухвалені Законом України від 18 грудня 2024 року № 4158-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо загальнообов’язкового державного соціального страхування».
переглядів: 610