Ми у Facebook
23.01.2019, 16:00

Кіноафіша Рівного: підбірка фільмів та мультиків

Фото з Інтернету

Якщо не знали чим зайнятися.


"Бамблбі"

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди

Режисер: Тревіс Найт

1987 рік, втікач Бамблбі переховується на сміттєпереробному заводі в невеликому містечку Каліфорнії. Там наляканого автобота знаходить молода працівниця. Дівчина усідомлює, що перед нею не зовсім звичайний Volkswagen Beetle…

Обмеження: 12+



"Гра пам'яті"

Жанр: драма, кримінал

Режисер: Браян Міллер

Зухвале пограбування інкасаторської машини стало найгучнішим злочином у місті. Головну таємницю - де заховані вкрадені гроші - зможе розкрити лише єдиний злочинець, який вижив. Але він повністю втратив пам'ять. Розкрити злочин допоможе експериментальна речовина: грабіжник, вивчаючи глибини свого розуму, і коп, слідуючи за ним, мають прийти до точки повернення. До тієї миті, де все почалося і має закінчитися.

Обмеження: 16+



"Аквамен"

Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди

Режисер: Джеймс Ван

Артур Каррі був сином доглядача маяка на ім'я Том Каррі і жінки по імені Атланна. Артур вже в підлітковому віці демонстрував неймовірну силу і швидкість, а також можливість дихати під водою і розмовляти з рибами. Будучи при смерті, Атланна розкрила хлопчикові правду: вона була Королевою Атлантиди, яка перебувала у вигнанні, і пообіцяла, що одного разу Артур стане правителем семи морів. Його батько дав йому освіту і навчив керувати своїми можливостями, що в кінцевому підсумку допомогло йому стати героєм на ім'я Аквамен.

Обмеження: 12+



"Меррі Поппінс повертається"

Жанр: мюзикл, фентезі, пригоди

Режисер: Роб Маршалл

Фільм розповідає про нові пригоди Мері і її друга Джека, яким належить зустрітися з представниками наступного покоління сімейства Бенкс.



"Ґрінч"

Жанр: мультфільм, фентезі, комедія

Режисер: Ярроу Чейні, Скотт Моужер

Знайомтеся – Ґрінч! Усе життя над зеленим волохатим відлюдником потішалися жителі рідного містечка, тому не дивуйтеся, що характер він має препаскудний. Та найбільше Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки та радісний сміх щороку змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує… вкрасти Різдво!



"Я, Ти, Він, Вона"

Жанр: комедія

Режисер: Володимир Зеленський, Девід Додсон

Максим і Яна прожили у шлюбі 10 років. Стосунки перетворилися на союз, любов – на повагу, а пристрасть – на обов'язок. І коли на горизонті з’являються спокусливі перспективи… пара вирішує розлучитися. Чи змінить ситуацію випробувальний місяць, наданий суддею? А якщо вони втілять свої найекстремальніші мрії і найсміливіші фантазії?

Обмеження: 12+



"1 + 1: Нова історія"

Жанр: драма, комедія

Режисер: Ніл Берґер

Мільйонер Філіпп залишився паралізованим та прикутим до інвалідного крісла внаслідок нещасного випадку. Аби нормально жити, йому потрібен постійний помічник, але всі, кого приводить асистентка Івонн, не влаштовують Філіппа. У підсумку роботу отримує колишній в’язень, балакучий Делл. Делла гризе почуття провини перед сином, Філіппа – відсутність сенсу життя. Кожен може дати іншому те, чого той потребує, і герої швидко знаходять спільну мову та зближуються, допомагаючи одне одному жити далі, незважаючи на всі проблеми.

Обмеження: 12+



"Шлях додому"

Жанр: мелодрама, сімейний

Режисер: Чарльз Мартін Сміт

Знайомтеся – Белла! – весела грайлива собака, яка обожнює смачненьке, досліджувати світ і ганятись за білками. Та одного разу її життя перевертається з ніг на голову – вона відбивається від дому. Назустріч пригодам, долаючи труднощі і величезні відстані, Белла будь-що має повернутися до людини, якій віддана усім серцем.



"Астерікс і таємне зілля"

Жанр: мультфільм

Режисер: Александр Аст'є, Луїс Кліші

Могутні галли здавна черпали силу в секретному напої, який готував великий старець. Але прийшла біда, звідки не чекали - поважний друїд звалився з дерева і зламав обидві ноги. Тепер Астеріксу і Обеліксу належить відправитися в небезпечну подорож, щоб відшукати нового друїда, гідного осягнути рецепт таємного зілля.



"Марія - королева Шотландії"

Жанр: драма, біографія, історія

Режисер: Джозі Рурк

18-річна вдова, королева Франції, повертається до рідної Шотландії, аби правити своїм народом. Марія заявляє своє право на англійський трон та втягується в протистояння зі своєю сестрою Єлизаветою. Любовні інтриги та політичні змови поставлять під загрозу обидва престоли та змінять хід історії.

Обмеження: 16+



"Скло"

Жанр: фантастика, трилер, драма, детектив

Режисер: М. Найт Ш'ямалан

Небезпечний псих з множинним розладом особистості і таємничий терорист на ім’я «Скло» виходять на слід своїх давніх ворогів. Хто зупинить Звіра в людській подобі?

Обмеження: 16+

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Скільки повинно бути кінотеатрів у Рівному?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ