Ми у Facebook
24.01.2019, 08:00

Премія імені Уласа Самчука: що потрібно знати

Фото з Інтернету

У Рівному триває конкурс ім. Уласа Самчука.
На здобуття премії щорічно висуваються літературні твори, опубліковані окремими книгами чи в журналах або інших друкованих виданнях, що вийшли друком протягом останніх трьох років, але не пізніш як за два місяці до їх висунення на здобуття Премії. Премією нагороджуються літератори, що народилися, проживають або тривалий час працювали в м. Рівному.

Переможцям присвоюється звання лауреатів премії імені Уласа Самчука, вручається диплом, нагрудний знак та грошова винагорода.

Для участі подаються:

- клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (колективу авторів):
клопотання має бути написане певною організацією (Національна спілка журналістів України або Національна спілка письменників України) або автором(авторами) власноруч;

- твори у друкованому вигляді (не менше 3-х примірників):
подаються виданні примірники (книги чи будь-які інші друковані видання);

- 2 рецензії на твір кандидата (кандидатів) на здобуття Премії:
рецензії повинен писати фахівець: письменник, журналіст;

- копії паспорта та ідентифікаційного номера претендента або, в разі коли є колектив авторів, - копії паспортів та ідентифікаційних номерів кожного члена колективу.

Документи на здобуття Премії подаються в управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради до 11 лютого поточного року за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 15, тел. 260819, 260837, email: turism70@ukr.net.

Першим переможцем конкурсу став письменник, видавець, краєзнавець та громадський діяч Євген Шморгун. Минулого року премію здобув поет Микола Панченко. Переможцями конкурсу також є Олена Медведєва, Ірина Одерако, Василь Басараба, Петро Велесик.

До слова, премія присуджується авторові один раз за життя.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ