Ми у Facebook
03.02.2019, 11:15

Що подарувати хлопцеві на День святого Валентина: цікаві ідеї

Фото з Інтернету

Подарунки хлопцеві та День святого Валентина – ця тема вже починає турбувати майже всіх дівчат. Адже свято всіх закоханих зовсім скоро, а з вибором подарунка хлопцеві ніколи просто не буває, адже презентувати щось дійсно приємне досить складно.

Саме тому ми вирішили написати для вас, що подарувати хлопцеві на День святого Валентина. Таких оригінальних ідей ви точно ще не бачили.

Мабуть, однією з найоригінальніших та найцікавіших ідей буде зробити квест-головоломку для свого хлопця на День святого Валентина. Напевно ви колись бачили у фільмах щось подібне, де по всій квартирі розкидані папірці з інструкціями, куди йти далі та що потрібно зробити, щоб отримати свій подарунок на День святого Валентина. До речі, якщо ваш презент можна розділити на кілька частин, то розмістити їх можна так само в різних місцях.


Якщо такий варіант подарунка хлопцеві на День святого Валентина не для вас, то можна організувати романтичну подорож. Ні, тут можна обійтися і без Парижа і Мальдів. Зробіть невелику карту вашого міста, де будуть позначені всі пам’ятні для вас місця: де ви зустрілися вперше, ресторан, де було перше побачення і так далі. Постарайтеся обійти за день все у цьому списку. Такий подарунок хлопцю на День святого Валентина точно сподобається.

Якщо ж і цей варіант вам не подобається, то знайдіть подарунок за захопленням. Якщо ваш хлопець може згадати всіх футболістів умовного Динамо Київ зі свого народження, то вам це тільки на руку. Умовний квиток на найближчу гру, або абонемент до кінця цього сезону його точно порадують. Ну якщо йому цікаві умовні марки, то набір для них чудово підійде в якості подарунка на День святого Валентина.

Якщо ми все ще не відповіли на питання що подарувати хлопцеві на День святого Валентина, то є ще один цікавий варіант. Навіть якщо ваш обранець виглядає як класичний дроворуб, з густою бородою і розмовляє голосом бетмена, то йому все одно властиві романтичні почуття. Будь якому хлопцеві сподобається романтична вечерю, або навіть прогулянка на повітряній кулі, якщо погода дозволить вам. Оформити альбом з спільними фотографіями вам теж нічого не заважає.





На правах реклами