Ми у Facebook
18.02.2019, 15:20

До БК Рівне приєднався потужний гравець

Він підсилюватиме команду.
Ілля Нємцу – українських двадцятиоднорічний форвард новачок чоловічої команди Баскетбольного клубу “Рівне”. Він вже відіграв перший матч в новій для себе команді. Напередодні, у суботу 16 лютого БК “Рівне” розгромив на виїзді “Львівську Політехніку” 115:69, а новачок рівнян став найрезультативнішим гравцем матчу 21 очко, 10 підбирань та 3 перехоплення.

Молодий форвард потрапив до Рівного прямісінько з Іспанії, де в цьому сезоні виступав у складі клубу Сантурці, за який відіграв 9 матчів у четвертому за силою дивізіоні Іспанії.

Нємцу проводив на майданчику в середньому 17,6 хвилини, за які набирав 7.9 очка (50% – двоочкові, 27.3% – триочкові, 72.2% – штрафні) та робив 3.2 підбирання (1.0 у нападі), а його середній рейтинг ефективності складав 6.9 бала.

Нємцу виступав у складі всіх трьох молодіжних збірних України – U-16, U-18 та U-20. На минулорічній молодіжній континентальній першості для баскетболістів віком до 20 років форвард набирав 10.3 очка, робив 3.3 підбирання, 1.9 передачі та 1.6 перехоплення в середньому за 22.4 хвилини на майданчику (РЕ +9.7).

Як розповів Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук, Ілля Нємцу має деякі проблеми з продовженням перебування в Іспанії, а тому шукав можливість тримати себе в тонусі, підтримувати форму та мати ігрову практику. Думаю, що в нього було багато варіантів, але ми запропонували розглянути нашу команду та спробувати свої сили у Рівному. Вже після двох тренувань з нашими хлопцями БК “Рівне”, Ілля Нємцу погодився залишитися у Рівному. Думаю, що це серйозне підсилення для нашого клубу в цьому сезоні, особливо, враховуючи те, що перед командою стоїть завдання здобути медалі Вищої ліги Чемпіонату України.

А БК “Рівне” запрошує усіх своїх прихильників вже сьогодні, у неділю 17 лютого на 14:00 до Спорткомплексу ДЮСШ-4 на гру жіночої Суперліги. Нашим дівчатам протистоятиме дуже сильний та важкий суперник, Чемпіон України “Київ-Баскет”, і команді дуже потрібна підтримка та допомога своїх вірних уболівальників. Запрошуємо усіх заповнити трибуни Спорткомплексу “ДЮСШ-4” та допомогти команді гідно протистояти Чемпіону України. Традиційно для наших уболівальників з інших міст та країн, пропонуємо підтримати команду у відеотрансляції.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ