Ми у Facebook
15.03.2019, 10:00

Небезпечна вулиця Межова: депутати навіть хочуть купити землю на нову дорогу

ОГО продовжує відслідковувати ситуацію, яка склалася щодо однієї з рівненських вулиць.
На Межовій постійно їздять легкові автомобілі та вантажівки. Біда в тому, що Межова надто вузька, а тому там доводиться розминатися й людям, й автомобілям. На вулиці Межовій практично немає тротуару, що ще більше ускладнює життя рівнян.


Google maps
Google maps


Багато років поспіль мешканці Межової зверталися до міської влади з проханням вирішити це проблемне питання. І ось наприкінці 2018 року Управління земельних відносин Рівненського міськвиконкому, на розгляд сесії Рівненської міськради підготували проект рішень міськради щодо припинення права власності на земельні ділянки на вулиці Дворецькій, 93-А ТзОВ «Трайдінвестгруп» та ТзОВ «АРГО-Р».

Тоді на сесії підприємці офіційно відмовилися від земельних ділянок.

Наступним кроком був обмін земельних ділянок, для того, щоб можна було запровадити нову схему руху.

Як пише Богдан Слонець у виданні "Рівне вечірнє", частина земельної ділянки, де має пролягати нова дорога в обхід Межової, належала двом приватним власникам. Їх переконали, за словами Богдана Слонця, відмовились від частини своєї землі, близько 4 соток, на користь міста. А за це обіцяли майже 10 соток у районі вулиці Скрипника. Але за це депутати не проголосували.

Також нещодавно на одній із депутатських комісій прозвучала навіть пропозиція викупити цю землю для того, щоб можна було прокласти дорогу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини