Ми у Facebook
20.03.2019, 13:20

Рівнян вразив відвертий Чорний квадрат(+ФОТО)

Столичний театр Чорний квадрат привіз до Рівного свою нову виставу. 19 березня, актори презентували для рівненської публіки "Медовий місяць". Експресивно, відверто і щиро розповідали про життєві будні протягом двох годин, які промайнули на хвилі захвату та сміху.
Вистави Чорного квадрату у МПК "Текстильник" - це традиційні запальні вечори, на які з нетерпінням чекають у Рівному. Історії, які вони демонструють на сцені - це "живе" життя. Увага до деталей, які через буденність проходять повз, забуваються, у їхніх виступах оживає на сцені. Тож оплесками Чорний квадрат зустріли і шквалом оплесків провели зі сцени.

Що до вистави, то була це постановка за однойменною п'єсою Габріелла Баріллі.

Три молоді жінки збираються в переддень Нового року, щоб обговорити справи сердечні і приходять до вельми несподіваних і закономірних висновків про чоловіків, взаємини, секс, кохання, про гроші, про коньяк, про фаллоіммітатор.



Чого тільки не обговорюється на дівчачих посиденьках. Кожен персонаж як окремий психотип жінки:

Лора - впевнена в собі кокетка, обізнана в чоловічих бажаннях та звичках. «Вона йде по життю сміючись», з легкістю завойовуючи увагу численних шанувальників. Вона знає, чого хоче, і легко домагається цього. Чоловіки - лише іграшки в її руках. Але життя підкидає сюрприз - їй 17, вона вагітна, про батька дитини відомо, а от йому про поповнення ще не сповістили.





Катя - успішна ділова жінка, яка реалізувала себе в професії, але не може знайти свого «жіночого щастя». Вона розчарувалася в чоловіках, але в душі вона романтична особа, яка до сих пір вірить в казкові happy ends, і все ще чекає свого принца. І знаходить його в хлопчині на сім років молодшому, який до нестями її кохає.





Валя - богиня. Персонаж, який несподіваним чином змінює весь хід подій п'єси. Сім років вона розігрувала спектакль під назвою «ідеальний шлюб», а все життя була "ідеальною жінкою". Прийшов час - терпець увірвався. Секретарка А-а-а-а-а-анастасія стала розвагою в руках її чоловіка і Валентині зірвало дах. Вона готова до експериментів, шалених вчинків, готова розпочати життя заново, бо вона того варта!



Георгій - він же Гера, сусід, чоловік-сюрприз. Гера виявився геєм, чи то ні, але він майже вирішив. Одним словом Георгій нестабільний мужчина, який шукає кохання.



Вистава схожа на вечорниці. Актори імплементували її у рівненські реалії. Квартира на Ювілейному, прогулянки на Лебединці... Пересічні, але водночас унікальні персонажі говорили про "сексуательний магазин", "сємічкі" і "монетки", відверто ділилися переживаннями і фантазіями.

"Медовий місяць" - період скороминучий, яскравий, сповнений емоціями і враженнями. Опісля настає буденність, все впирається в обіди-вечері, роботу, хатні турботи, особисті проблеми, спричинені очікуваннями і невиправданими надіями. Але якщо брати приклад з героїв цієї комедії, можна влаштувати "медовий місяць" коли забажаєш, лиш би здоров'я та ентузіазму вистачило.

Все як у житті, але чого не розкажеш нікому, то можна відвідати виставу Чорного квадрату і голосно з того посміятися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Скандал, секс і щирі почуття: “Чорний квадрат” відповів на “гарячі” питання рівнян

"Чорний квадрат" привіз в Рівне чергову порцію тонкого гумору

Столичні актори "взлохматили" 6 соток у Бармаках (+ФОТО)





На правах реклами