Ми у Facebook
28.03.2019, 12:40

У Рівненському драмтеатрі відбулась гучна прем'єра(+ФОТО)

27 березня у Рівному відбулась прем'єра вистави Мартин Боруля. Саме так драмтеатр відзначив Міжнародний день театру.
У Рівненському академічному музично-драматичному театрі з аншлагом відбулася прем’єра вистави «Мартин Боруля» за однойменним твором Івана Карпенка-Карого.



Режисер Олександр Олексюк презентував глядачам історію про багатого селянина Мартина Борулю, який будь-якою ціною хотів отримати статус дворянина. Ідея фікс так в'їлась у свідомість чоловіка, що він ладен був пожертвувати щастям доньки та власним здоров'ям. Гроші розкидав на право й на ліво, мало не пустив усю родину з торбами по світу, а все через статус, чин, який не вартий ні гроша. Актори яскраво передали трагічні і комічні моменти життя української родини в умовах змін світоглядних орієнтирів.


У драмтеатрі "свіжа кров" (+ ФОТО)

По закінченню вистави, директор, художній керівник театру Володимир Петрів привітав весь творчий склад з професійним святом. Подякував голові обласної раді Олександру Данильчуку, депутатському корпусу та голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку за підтримку колективу та театру.


ФОТО - Як горів Рівненський драмтеатр

«Це не хвальба заради слів, а реальні факти. За останні три роки ми отримали 8, 5 млн. грн., такого не було ні за один рік до цього, - наголосив Володимир Петрів. - Ми маємо новий автобус, на якому можемо гастролювати не лише по Україні, але й за кордон. Крім того, розпочали ремонт будівлі і обов’язково його завершимо. Нам є чим пишатися. Хай не все вдається, але ми точно будемо намагатися робити цей театр кращим і рано чи пізно він стане національним».

Нагадаємо, у грудні 2019 рівненському драмтеатру виповниться 80 років.





На правах реклами