Ми у Facebook
29.03.2019, 12:00

"Французька весна" вже скоро у Рівному

Фото з Інтернету

Фестиваль відбудеться вже шістнадцятий раз.
Фестиваль, що пропонує кожного року новаторські проекти і є простором обміну, креативу, розваг та копродукцій, але не змінює формату.

Вперше обрана загальна тема фестивалю – КОЛІР.

02 – 29 квітня 2019

Весна – це пора року, на яку дуже чекають! Вона асоціюється з теплотою та оновленням. В Україні ця пора року набуває ще й іншого виміру – як французько-український культурний сезон, інтенсивний та захоплюючий, що розквітає по всій країні. Цьогорічна «Французька весна» обрала тематику, яка щодня набуватиме іншої форми, варіюючи від події до події: колір!



Колір оточує нас повсюди – у природі, міському середовищі, в нашому повсякденному житті. Колір відображає наші емоції, супроводжує наше суспільне життя, надає виразності та рухомості мистецтву та культурі.

Цього року у свій 16-й сезон «Французька весна» розгорне свою активність у близько десяти містах країни; її яскраві промені осяють українську столицю та регіони. І все це завдяки спільній роботи Французького інституту в Україні та мережі закладів «Альянс франсез», які, разом зі своїми незмінними партнерами, забезпечують діяльність французької культурної мережі.

Смілива, вимоглива, і водночас ігрова програма, яка віддзеркалює сучасну французьку та франко-українську художну творчість, буде представлена українському глядачеві.

Щира подяка за роботу українським партнерам, участь яких є запорукою успішного проведення цього багатопрофільного фестивалю, й особливо нашим підприємствам-партнерам та підприємствам-меценатам, за їхню підтримку, їхню вірність та їхню відвагу. «Французька весна» є вінцем праці великої команди, у якій кожному належить винятково важлива роль.






На правах реклами