«Правила виживання»: як вибрати корисне і безпечне куряче м'ясо?
«Чинників, що впливають на якість курятини, безліч. Серед них - застосування антибіотиків і гормонів для вирощування птиці, - говорить Олена Сидоренко, експерт з якості та безпеки харчової продукції. - Проблема в тому, що регулярне надходження ліків з їжею пригнічує мікрофлору організму і знижує імунітет. Людина часто хворіє, а лікувати захворювання стає все складніше, тому що мікроби набувають стійкості до препаратів, які прописує лікар. Моя порада - відварювати м'ясо, зливши перший бульйон після закипання. Це допоможе позбутися від залишків лікарських засобів в курячому м'ясі. Будь-яка інша термічна обробка, як то запікання або приготування на пару, антибіотик в продукті не нейтралізує».
Де купити смачну і безпечну для здоров'я курятину? Як відрізнити домашню птицю від фермерської? Які прості методи допоможуть зрозуміти, що курка свіжа? У студії ток-шоу на ці та інші питання відповідатимуть ведучий Олександр Лук'яненко і експерти «Правил виживання»: автор сюжетів програми і ведуча Віра Борсук; виконавчий директор громадської організації «Союз споживачів України» Максим Несміянов; професор кафедри товарознавства, управління безпекою та якістю КНТЕУ Олена Сидоренко; директор державної дослідної станції птахівництва НААН України Олег Катеринич; дієтолог Борис Скачко; адвокат Регіна Гусейнова; терапевт Олена Єгорова; еколог Ганна Данеляк. Корисними порадами також поділиться зоряний експерт цього випуску - актриса Ольга Сумська.
«Тільки диву даєшся, коли дізнаєшся, які маневри з м'ясом проробляють виробники заради прибутку. Ніхто не несе за це відповідальності, їм абсолютно байдуже, що вони продають, - обурюється Ольга Сумська. - Але ми повинні уважно ставитися до продуктів, що потрапляють на наш стіл. Адже кожна покупка може вплинути на здоров'я сім'ї. «Правила виживання» - дуже важливий і потрібний проект на сьогоднішній день. Він допомагає розібратися і зорієнтуватися в питаннях якості нашого життя. Сьогодні потрібно вміти себе захистити».
Випуск ток-шоу «Правила виживання», присвячений курячому м'ясу, дивіться сьогодні, 2 квітня, о 13:45 на телеканалі «Інтер».
Також на цьому тижні глядачі побачать наступні випуски «Правил виживання»:
У середу, 3 квітня, о 13:45 в ефір вийде випуск, присвячений поїздам.
У четвер, 4 квітня, о 13:45 програма про те, як правильно вибирати зелень.
У п'ятницю, 5 квітня, о 13:45 темою випуску стане червона і чорна ікра.
Промо-анонс - https://www.youtube.com/watch?v=3XWWbzur0gQ
що подивитись, програма, харчування, "Правила вживання", Інтер
На Рівненщині п'яний водій намагався втекти від поліції
Учора на трасі М-06 Київ — Чоп поліцейські помітили автомобіль марки ВАЗ з технічною несправністю.
переглядів: 17
У Рівному працівники підприємства підозрюють у розтраті понад 800 тисяч гривень бюджетних коштів
Працівники рівненського підприємства звинувачені у розтраті бюджетних коштів.
переглядів: 99
Депутат сільради на Рівненщині приховав майно на 8,4 мільйона гривень
Млинівський районний суд визнав винним депутата Бокіймівської сільради та фінансового директора приватного підприємства «Деметра» Ігоря Стельмащука у декларуванні недостовірної інформації.
переглядів: 130
Підприємцям Рівненщини компенсують ставки за кредитами на 1 мільйон гривень
На Рівненщині триває підтримка бізнесу в межах обласної програми відшкодування ставок за кредитами. Цього року з обласного бюджету виділено 1 мільйон гривень.
переглядів: 107
Три золота для Рівненщини: параспортсмени здобули перемоги на європейській арені
Іван Сівак та Олена Данкевич принесли Рівненщині три золоті медалі на чемпіонаті Європи з параспортивних танців
переглядів: 122