Ми у Facebook
04.04.2019, 16:44

У Рівному відбудеться унікальний концерт

Сьогодні, 4 квітня, о 19.00 в залі камерної та органної музики відбудеться прем'єра "Смичком по клавішах".
Заслужений артист України Кирило Стеценко онук легендарного українського композитора Кирила Стеценка. Навчався в Київській музичній школі імені М. Лисенка. Підлітком брав участь у рок-гурті "Еней" у складі якого був і Тарас Петриненко. Закінчив Київську державну консерваторію імені П.Чайковського та Московську державну консерваторію.

Працював в Рівненській філармонії. Створив та завідував кафедрою менеджменту шоу-бізнесу Київського Національного університету культури і мистецтв. Засновник рок-фестивалю "Тарас Бульба". Зіграв понад три тисячі сольних концертів в Україні та за кордоном. Лауреат Першої премії Всеукраїнського конкурсу скрипалів імені М. Лисенка (1977) та Третьої премії Всесоюзного конкурсу скрипалів (1977). Династію скрипалів Стеценків продовжує донька Кирила - Ксенія (1998 р. н.). У співдружності з поетами Кирилом Стеценком створено кілька пісень.




Олександр Саратський – композитор,піаніст-віртуоз, автор творів для фортепіано, камерних ансамблів, симфонічного та духового оркестру. Писав музику для джаз- , рок–ансамблів та для театру. Випустив два сольні альбоми: «Два плюс…» та «Сарабанда». Зараз готується до випуску новий диск з джазовими обробками українських народних пісень. Лауреат міжнародних джазових фестивалів, викладач Київської музичної Академії (консерваторії) ім. П.І. Чайковського та Інституту Естрадного Мистецтва.


Квитки в касі органного залу.
Довідка за тел.: 43-01-50, 0673632900





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ