Ми у Facebook
05.05.2019, 14:42

Рівне небезпечне: як горіли авто відомих рівнян?

Фото ДСНС Рівненщини.

Нещодавно знову горіла автівка відомого мешканця Рівного.
Як повідомляло ОГО, вчора, 4 травня, повністю згорів автомобіль секретаря міської ради Рівного Сергія Паладійчука. "Займання сталося після 24:00, кажуть сусіди. За словами посадовця, ввечері він заправив авто до повного баку. Чи був це підпал - з'ясовують слідчі", - повідомив на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Володимир Миколайчук.





Інформацію, про те, що вночі 4 травня у Рівному горіло авто, підтвердили у Головному управлінні ДСНС Рівненської області.



На початку року, 10 січня, горіло авто рівненської активістки та волонтерки Ніни Скиби. пожежа сталася о 3:40 ночі. Жінка побачила пожежу з вікна.

"Задоволені? Спалили мені авто і тішитесь?
Беззаперечно, це достойний вчинок і спосіб боротьби із жінкою.... Якась паралельна реальність, чесно.
На це авто я заробила чесною та геть не легкою працею. Це була не розкіш, а невід'ємна частина моєї роботи, бо я сама тягну усю свою сім'ю. Я його дуже любила, та все одно, то лиш купа металу.
Навіть не надійтесь, не залякаєте"
, - написала жінка у мережі Фейсбук.

Однак, у своєму коментарі телеканалу UA:Рівне член міськвиконкому, приватна підприємиця, волонтерка Ніна Скиба не пов'язує підпал ні з підприємницькою діяльністю, ні з членством у Рівненському виконкомі.


Фото зі сторінки Романа Коваля<br />
у ФБ.
Фото зі сторінки Романа Коваля
у ФБ.


Цієї пори, 4 травня 2018 року, загорівся автомобіль відомого активіста, політика та лікаря Романа Коваля. За словами Романа Коваля - це помста за його активну громадську, політичну та військову діяльність та намагання його залякати:




"Думаєте, що залякали? Помиляєтеся! Боротьба продовжується!
Цей автомобіль побував зі мною в найгарячіших точках фронту від станиці Луганської до Широкіно . Сотні разів на війні під обстрілами і в часи спокою. А згинув тут в мирному Рівному!" - Написав Роман Коваль на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Фото зі сторінки Романа Коваля<br />
у ФБ.
Фото зі сторінки Романа Коваля
у ФБ.


Фото зі сторінки Романа Коваля<br />
у ФБ.
Фото зі сторінки Романа Коваля
у ФБ.


Поліція з'ясовує деталі.

Також нагадаємо, що починаючи з 2011 року на території Рівненщини діяла організована злочинна група. Погрожуючи фізичною розправою, знущаючись та залякуючи, учасники групи вимагали гроші з приватних підприємців та займалися рейдерським захопленням їхніх об’єктів нерухомості.

ЧИТАЙТЕ ПОВНІСТЮ:

Вночі згорів автомобіль секретаря Рівнеради (+ ФОТО)

"Не надійтесь, не залякаєте", - рівненській активістці спалили автомобіль

Громадський та політичний діяч з Рівного: "Мені помстилися!"





На правах реклами