Ми у Facebook
07.05.2019, 15:36

В Карпатах сталася смертельна аварія з іноземцями

Вантажівка з людьми зірвалася в прірву.
Вчора, 6 травня, о 11:05 на пункт зв’язку частини Державної пожежно-рятувальної частини №12 селища Верховина надійшло повідомлення про те, що поблизу села Красник Верховинського району Івано-Франківської області (близько 17 км від селища Верховина) в річку Чорний Черемош перекинувся вантажний автомобіль з людьми. Перший підрозділ, відділення Державної пожежно-рятувальної частини №12 селища Верховина, прибув до місця виклику о 11:18.

фото з if.dsns.gov.ua.
фото з if.dsns.gov.ua.


Зі слів водія автомобіля в транспортному засобі перебувало 23 особи (22 туриста з Республіки Білорусь та водій, громадянин України).



Працівники пожежно-рятувальної служби врятували 3 осіб, яких бригадами швидкої медичної допомоги доставили в Верховинську ЦРЛ. На місці події на березі річки знаходилося 16 осіб, працівники медичної служби обстежили їх. За допомогою лебідки вантажного автомобіля місцевого населення поставили на колеса пошкоджений автомобіль “ГАЗ-66”. В кабіні знайшли тіла 3 загиблих осіб (дві жінки та чоловік), двох з них деблокували за допомогою гідравлічного інструменту.



Карети швидкої медичної допомоги доправили до Верховинської ЦРЛ 11 травмованих осіб (10 громадян Білорусії та 1 громадянина України).


фото з if.dsns.gov.ua
фото з if.dsns.gov.ua


Стан 1 потерпілого важкий та 10 середньої важкості. Обставини дорожньо-транспортної пригоди, в тому числі кількість осіб, які перебували в транспортному засобі та їх громадянство, встановлюються правоохоронними органами.

Всього до рятувальних робіт від Управління ДСНС в області залучили’ 12 одиниць техніки та 51 чоловік особового складу.



За повідомленням з управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

За повідомленням з сектору комунікації поліції Івано-Франківщини, група туристів з Білорусі мала здійснити сплав річкою, тому направлялися до місця призначення. Попередньо відомо, що група туристів з Білорусі мала здійснити сплав річкою, тому направлялися до місця призначення.

Нагадаємо, сьогодні, 7 травня, не приходячи до свідомості, в Рівненській міській лікарні помер 18-річний пасажир «Opel Vectra», який на Великдень потрапив у ДТП на автодорозі «Київ-Чоп».

Нагадаємо, 28 квітня в селі Грушвиця Друга автомобіль «Opel Vectra» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою. Травми отримали троє жителів Дубенського району, які перебували у легковику.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ