Ми у Facebook
14.05.2019, 15:23

Напередодні дня народження рівнянка дізналася про рак 4 стадії

Молода, красива, успішна Оля. Живе у Рівному. Через кілька тижнів святкуватиме свої 24. А у подарунок до свого дня народження дівчина отримала – РАК! Оля думала, що прихворіла, та кашель змусив все ж таки звернутися до лікарів, які й повідомили невтішний вирок – Лімфома Ходжкіна 4 ступеня. РАК.
Лімфома Ходжкіна або лімфогранулематоз – це рак лімфатичної системи. Поганий він тим, що вражає відразу всю лімфатичну систему і може переходити на інші органи і кістки на пізніх стадіях.

Рівняни, а особливо чоловіки знають Ольгу, як професіонала своєї справи. Рівнянка перша в місті барбер-дівчина. І ось діагноз – РАК. Лікарі наголошують – в умовах сучасної медицини цей вирок можна опротестувати.

фото з my.rv.ua.
фото з my.rv.ua.


“…Я з вашою підтримкою починаю боротьбу. Разом боротись легше. Будь-яка допомога важлива і потрібна !Це довгий бій, який окрім емоційних та фізичних ресурсів потребує значних фінансових витрат. І буде неймовірно чудово, що ви підтримаєте мене!“– пише Оля на своїй сторінці у ФБ.

Оля впевнена, що РАК не є ВИРОК! Дівчина щиро вірить, що подолає хворобу. Але вона потребує вашої підтримки, бо тільки разом ми сила!!!

Тож давайте допоможемо разом!!!

ПРИВАТБАНК :

💳4149 4390 0933 8868 (Баранчук Ольга)

MONOBANK :

💳5375 4141 0379 0548 (Баранчук Ольга)
WESTERN UNION : OLHA BARANCHUK


Про це пише видання Рівняни.

Нагадаємо, для підтримки рівнянки у Рівному відбудеться благодійний кінопоказ





На правах реклами