Ми у Facebook
29.05.2019, 12:01

Сина голови Рівненської обласної ДАБІ взяли під арешт

Під домашній арешт.
Як повідомляє видання "Рівне вечірнє", нещодавно 28-річному Андрію Мічуді, синові начальника Управління ДАБІ у Рівненській області Ігорю Мічуді обрали запобіжний захід.

Молодшого Мічуду, як і його батька, теж підозрюють у злочині пов’язаним з корупцією. Прокурори у клопотанні просили для сина Мічуди тримання під вартою, проте суддя, заслухавши сторону захисту, обрала м’якший варіант – цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, що для Мічуди-старшого, який очолює Рівненське обласне ДАБІ, суддя обрав суровіший захід - 60 діб тримання під вартою. Головного архітектурного інспектора області підозрюють у тому, що він отримав чималий хабар від забудовника.

Сам Ігор Мічуда стверджує, що його підставили і хочуть "закрити", а його нинішні проблеми - наслідок приницповості:

"Мені інкримінують, що я безготівково отримав якісь кошти, але цього не було, хіба я схожий на людину, яка "крутить" з грошима? До цього були спроби на мене тиснути, погрожували мені та моїм рідним. Мені обіцяли, що мене "закриють",- переконує Ігор Мічуда під час спілкування з журналістами.

Мічуда-старший зазначає, що гроші, які перерахували - це не хабар, а оплата товару за договором між двома фірмами.

Натомість, представники прокуратури, переконують у суді, що у них є беззаперечні докази протиправної діяльності підозрюваного.

Варто зазначити, що згідно із законом, вину чи невинуватість Ігоря т Мічуди та його сина має визначити суд.





На правах реклами