Ми у Facebook
02.06.2019, 10:00

Рівнянам: Як перевірити себе у списку виборців?

21 липня 2019 року відбудуться позачергові вибори народних депутатів України. Щоб здійснити акт волевичвлення потрібно перевірити чи є ви у виборчих списках і прийти у день голосування на виборчу дільницю.
Оскільки списки виборців виготовляються на основі даних Державного реєстру виборців, перевірити своє включення та правильність внесення персональних даних потрібно якомога швидше.

Для цього необхідно особисто звернутись з паспортом у відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Рівненської міської ради (м.Рівне, вул.Поштова,2, каб.9, тел.:64-00-89, 63-45-45, 63-39-61) або скористатися онлайн-сервісом "Особистий кабінет виборця" на веб-сторінці "Державний реєстр виборців".

Для цього потрібно зареєструватися в "Особистому кабінеті виборця" і зробити відповідний запит. Орієнтовно протягом однієї доби виборець отримає відомості щодо своїх даних у Державному реєстрі виборців на електронну адресу, вказану під час реєстрації.

Парламентські вибори 2019: Як проголосувати не за місцем реєстрації

Звертаємо увагу виборців-користувачів "Кабінету виборця", що в результатах відповідей на запит щодо наявності в Державному реєстрі виборців додано відображення інформації щодо тимчасової зміни місця голосування виборця. Вказана інформація містить номер та адресу виборчої дільниці, до списку якої буде включено виборця.

Для зручності виборців та їх поінформованості про порядок включення до списків виборців за кордоном розроблено памʼятку-алгоритм дій виборця. З детальнішою інформацією можна ознайомитися на сайті Центральної виборчої комісії.





На правах реклами