Ми у Facebook
04.06.2019, 11:48

Наші люди всюди: Рівнянка стала менеджером Фейсбук з публічної політики

Фото зі сторінки у Фейсбук Kateryna Kruk

Міжнародна корпорація Facebook офіційно призначила менеджерку з питань публічної політики в Україні, нею стала рівнянка Катерина Крук.

Катерина Крук офіційно оголосила, що міжнародна корпорація Фейсбук офіційно обрала її на посаду Policy Manager по Україні, з розташуванням в Варшаві, про це повідомив заступник міністра з інформаційної політики України Дмитро Золотухін.

- Також необхідно сказати, що ми в Міністерство інформаційної політики України вважаємо, що це найкращий вибір, який могли зробити у компанії Фейсбук. Про нього вже було деякий час відомо з неофіційних джерел, але, на жаль, десь за три місяці до офіційного оголошення цього рішення наші контакти у Фейсбук припинили з нами будь-яке спілкування без попередження, - йдеться у дописі у Фейсбук, - Катерина - відома експертка з питань інформаційного простору, спікерка усіх актуальних конференцій по дезінформації останніх років, принципова і чесна людина.

Фото зі сторінки у Фейсбук Kateryna Kruk
Фото зі сторінки у Фейсбук Kateryna Kruk


З власних джерел "ОГО" стало відомо, що дівчина родом з Рівного і навчалася у Рівненській державній гуманітарній гімназії.





На правах реклами