Ми у Facebook
18.06.2019, 15:22

В Польщі помер юний мешканець Рівненщини

Він перед цим потрапив у ДТП.
Учора, 17 червня, в лікарні неподалік польського міста Познань помер 19-тирічний юнак, який отримав травми в автотрощі, яка сталася кілька днів тому, 12 червня, в районі польського міста Мєндзижеч. Про це журналістам UA: Рівне повідомив в.о. старости села Борбин Анатолій Троцюк.

В аварію потрапило четверо людей щ села Борбин Млинівського району. Водій "Опеля", в якому вони їхали, не впорався з керуванням і автівка злетіла в кювет: двоє загинули на місці, один одразу після госпіталізації в лікарні.

У Польщі чоловіки були на заробітках. Зараз документи для перевезення і поховання односельчан оформили. І вже завтра, 19 червня, загиблих мають доправлять у Борбин. Гроші на це зібрали односельчани.

За словами в.о. старости с.Борбин Анатолій Троцюк, наймолодшому загиблому було 19 років. Зробили дві операції й юнак лежав у комі, не дихав, а потім завмер мозок. Покликали батьків, попрощалися і відключили. 400 доларів коштує домовина одна. Таких потрібно 4, а також доставка. Тож 83 тисячі зібрали у односельчан померлих.

Поховання заплановано на четвер. З 18 по 20 червня у Острожецькій ОТГ оголошено дні жалоби.

Про це повідомляє UA: Рівне.

Нагадаємо, нещодавно у Бродах попрощалися із військовими льотчиками, що загинули на Рівненщині.





На правах реклами