Ми у Facebook
26.06.2019, 12:01

Чим зайнятись підлітку влітку: добірка корисних ідей

Від збору чорниць - до вивчення іноземних мов: ідеями занять на літніх канікул з підлітками діляться... самі підлітки!
"Літо - це не лише пора, коли можна відпочити та присвятити час собі, а й попрацювати, - розповідає випускниця Школи універсального журналіста Тетяна Корнійчук із Володимирця на Рівненщині. - Адже в школу ходити не треба, тому заробляти гроші – цілком звична і поширена справа. Думаю, всі знають, що із 14 років підліткам уже уже можна заробляти перші гроші. Просто на роботу влаштовуватися потрібно на неповний робочий тиждень. Я ще такого досвіду не мала, хоча була б не проти. Але знайти підходящу роботу у нашому містечку, трохи проблематично. Хоч зір чорниць у лісі, ще ж ніхто не відміняв, правда?"

"На мою думку, заробляти перші гроші – це правильно. Але потрібно і встигнути відпочити. Полузати насіння на лавочці під веселі розмови – це так круто! Покататися на велосипеді з подругою, під музику та весело розмовляючи – це ніколи не забувається. Шкода, що літо таке коротке..."

У своїй статті Тетяна Корнійчук наводить багато ідей для літнього відпочинку, які їй підказали самі підлітки. Авторка провела невеличке опитування однолітків. І поділилася результатами з читачами. Дізнайтесь ідеї для занять підлітку влітку і ви!

Читати статтю повністю

Джерело фото: https://mamovediya.com.ua/chym-zajnyaty-dytynu-11-16-rokiv-na-litnih-kanikulah





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ