Ми у Facebook
13.07.2019, 12:41

Небезпечна вулиця Межова: що робитимуть далі?

Нещодавно мешканці цієї вулиці виходили на чергову акцію протесту.
Мешканці Межової вкотре перекривали рух авто через свою вулицю. Вимоги були незмінні — облаштувати односторонній рух і тротуар. Через деякий час протестувальники розійшлися, звільнивши проїзну частину.

"Я наполягатиму на своїй пропозиції, аби проголосував позитивно щодо вирішення ситуації на вулиці Межовій: за обмін земельними ділянками, за виділення коштів, аби ми могли працювати над вирішенням цієї проблеми. Поки не можу сказати, коли саме відбудеться голосування за це питання, адже потрібно дотриматися деяких бюрократичних вимог", - говорить заступник міського голови Олексій ХМИЛЕЦЬКИЙ.

Перед цим свою точку зору щодо вирішення проблеми на вулиці Межовій висловив і міський голова Рівного Володимир ХОМКО.

Як уже згадувалося, не один рік рівняни, які живуть на вулиці Межовій, зверталися до міської влади з проханням вирішити це проблемне питання. І ось наприкінці 2018 року відбувся значний поступ - Управління земельних відносин Рівненського міськвиконкому, на розгляд сесії Рівненської міськради підготували проект рішень міськради щодо припинення права власності на земельні ділянки на вулиці Дворецькій, 93-А ТзОВ «Трайдінвестгруп» та ТзОВ «АРГО-Р».

Тоді на сесії підприємці офіційно відмовилися від земельних ділянок.

Наступним кроком був обмін земельних ділянок, для того, щоб можна було запровадити нову схему руху.

Проте, за це питання міські депутати на сесії Рівненської міської ради не проголосували.





На правах реклами