Ми у Facebook
01.08.2019, 10:50

Не з Росії: Телевізори в Україну постачатимуть з країн Європи та Азії

Фото: news.samsung.com

Про це заявила компанія Samsung.
Samsung Electronics переходить на поставку телевізорів в Україну з країн Європи та Азії. Починаючи з серпня 2019 року, всі нові моделі телевізорів, в тому числі дизайнерські лінійки The Frame та The SERIF, імпортуватимуться в Україну з фабрик, розташованих в Словаччині, Угорщині, Китаї та В’єтнамі.

Зазвичай, питання вибору країни постачання ґрунтується на оптимальному варіанті з огляду на собівартість, логістику та інші економічні фактори, однак Samsung прислухається до локальних споживачів та активно працювала над тим, щоб налаштувати поставки з країн ЄС та Азії.

Бойкот російських товарів: Думка економістів

“Хоча якість продукції Samsung однаково висока незалежно від місця її виготовлення, ми знайшли спосіб реалізувати побажання українських користувачів щодо країн поставок телевізорів, при цьому зміни в логістиці не підвищать вартість для споживачів. Більше того, це дало змогу знизити вартість нових телевізорів до 7%”, – прокоментував Андрій Скіра, керівник бізнесу споживчої електроніки “Samsung Electronics Україна”.

До слова, приблизно половина всієї побутової техніки та електроніки поставляється в Україну з Росії.

Про це в коментарі LIGA.net розповів керівник відділу закупівель мережі Ельдорадо В’ячеслав Склонний.

«Заводи з виробництва побутової техніки в Росії з самого початку будувалися з урахуванням поставок товарів в Україну», – зазначає він. Наприклад, мова йде про 70% телевізорів Sony, LG, Samsung і Phillips, які продаються на українському ринку. З РФ також завозиться кожен другий холодильник і пральна машина Indesit, Whirpool, Hotpoint-Ariston (належать Whirpool).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Більшість рівненських магазинів маркують товари із Росії [ФОТО] [+Фото]





На правах реклами