Ми у Facebook
06.08.2019, 09:20

ТМ "Скиба" відкрила перший фірмовий магазин у Рівному(+ФОТО)

Всі поціновувачі смачного хліба вже в захваті. У затишному куточку, посеред рівненських домівок, гостинно відкрив свої двері магазин, у якому завжди знайдуться свіжа випічка та солодощі.
Так важливо, коли поряд з домом є магазин з найнеобхіднішими продуктами. Свіжий хліб, тістечко до кави, тортик на свято… На вулиці Степана Бандери, 60 вже працює перший фірмовий магазин ТМ «Скиба». Нарешті продукцію, що стала улюбленою на столах рівненських господинь, зібрали в одному місці.







«Я живу поряд, тож була приємно вражена, що в нас з’явились такі сусіди. Хліб цієї марки спробувала нещодавно, але є вже улюблений – «З сухофруктами»! Тут хочеться купувати, тут затишно, дівчатка завжди підберуть випічку до смаку. Бо ж вибір такий, що аж очі розбігаються! Ще й можна й перекусити на місці. Я дуже задоволена, що на нашій вулиці є такий магазин», - поділилась враженнями пані Галина.

В асортименті ТМ «Скиба» майже 200 видів продукції – класичні та оригінальні хліби, круасани та макарони, профітролі й мусові тістечка, торти та пироги. Однак технологи компанії не втомлюються розробляти нові й нові види продукції.





Тут раді кожному клієнту і разом з пакуночком ароматної випічки в дарунок ви отримаєте посмішку та хороший настрій. Тут же ви можети поласувати смачною випічкою за горнятком з кави /чаю.





Грандіозне відкриття тривало три дні і за цей час кожен покупець отримав гарантовані подарунки, скористався акційними пропозиціями та мав змогу визначитись з непростим вибором на смачних дегустаціях.

До слова, продукція ТМ «Скиба» виробляється на двох хлібозаводах Рівненської області, у Сарнах та Вараші. Сучасне обладнання, інноваційні технології та якісна сировина – ось секрет успіху та запорука дійсно хорошого продукту.

Випічку виробника можна знайти від Львова до Києва. І хоча це бренд доволі молодий, але вже активно розвивається і його власна мережа. Фірмові магазини є у містах і містечках Рівненської, Волинської та Хмельницької областей. А рівняни вже незабаром зможуть насолоджуватись якісною продукцією ТМ "Скиби" і в інших районах міста.

Магазин ТМ "Скиба" за адресою С.Бандери, 60 працює щодня з 8:00 до 20:00 години.





На правах реклами