Ми у Facebook
10.08.2019, 11:21

Рівнянка скаржиться на гори сміття на вулиці (+ФОТО)

Нещодавно в ОГО надійшов лист від постійної читачки.
Жінка, яка мешкає в приватному секторі, на вулиці Ясній, розповідає, що на цій вулиці утворюється своєрідне сміттєве звалище. Рівнянка стверджує, що сміттєві баки забрали, а натомість рекомендують залишати відходи раз в тиждень. Через велику кількість відходів принадилися бродячі коти та собаки, а також завелися миші. А непотребу накопичується доволі багато.

Для підтвердження своїх слів рівнянка надіслала фото.






Кореспондент ОГО отримав відповідь від представника комунального підприємства:

"Раз в тиждень - це такий графік. До того ж, є норма накопичення сміття. І для одного мешканця приватного сектору становить 2,6 куби в рік. Приблизно - це два контейнери оцинковані з половиною на одну людину. А близько півконтейнера - це норма для будівельного сміття. Люди повинні розуміти, що є такі норми. А натомість всі думають, що скільки викинули, стільки і повинні забрати. Ми так і робимо, але отримаємо плату за такі об’єми, як я сказав. Прошу рівнян у разі питань, звертатися конкретно до нас, аби ми могли все детально роз’яснити", - підкреслює Ростислав КРАЛЮК, директор комунального автотранспортного підприємства КАТП 1728.

Нагадаємо, що на подібну проблему нарікали свого часу і мешканці вулиці Межової. Рівняни теж скаржилися на відсутність контейнерів для роздільного збору сміття.





На правах реклами