Ми у Facebook
11.08.2019, 17:33

Діамантовий смартфон: Xiaomi розробила фірмовий чохол для своєї нової лінійки Mi CC9

Випуск незвичайного чохла для смартфонів серії Mi CC9 став дуже приємною звісткою для поціновувачів Xiaomi. До серії, яка, за словами розробників, створена для молодої аудиторії, входять моделі CC9, CC9 Meitu Edition, CC9e. Вони виконані в рамках нової естетичної концепції Xiaomi X Meitu AI Aesthetics Lab, що поєднує в собі передове «залізо» камери та технології поліпшення якості знімків. Обіцяють, що серія стане справжньою знахідкою для фанатів селфі.
Чохол також відповідає цій концепції. Він отримав назву Star Diamond («Зоряний Діамант») та складається з 10000 австрійських кристалів STELLUX. Його творці стверджують, що ідею дизайну підказало північне сяйво, та рекомендують використовувати «Зоряний Діамант» з білим варіантом тріо СС9.

Xiaomi зокрема відома тим, що виготовляє дизайнерські чохли для своїх флагманів, тоді як розробку чохлів для інших представників бренду залишає на розсуд інших компаній. Навіть якщо ці представники б’ють рекорди з продажів, як-от Redmi Note 7. Власне, безліч бюджетних варіантів чохлів для цього смартфона представлено на тут https://webaks.com.ua/category/xiaomi-redmi-note-7/, в каталозі інтернет-магазину WebAks.

Для довідки: в серпні компанія Xiaomi повідомила, що її новинка Redmi Note 7, яка побачила світ лише на початку 2019 року, встановила рекорд з продажів: за 7 місяців було продано більш ніж 20 мільйонів одиниць цього смартфона.

Чарівність «Зоряного Діаманта»


Чохол Star Diamond поєднує легкість і компактність з високою функціональністю. В чохлі є отвори для всіх роз'ємів. Він тонкий, тому не збільшує розміри смартфона: тримати гаджет в руці буде дуже зручно. «Зоряний Діамант» має стильний та розкішний вигляд. Коробка для Star Diamond рожевого кольору. Наразі чолох можна замовити на офіційному сайті Xiaomi.

Брендові чохли в магазині WebAks


Інтернет-магазин WebAks спеціалізується на продажу чохлів та аксесуарів за доступними цінами. Всі товари сертифіковані та відповідають міжнародним стандартам якості і безпеки.

Покупці можуть придбати:

• чохли ручної роботи з натуральної шкіри;
• ефектні вироби з якісного шкірзамінника;
• стильні аксесуари з ТПУ, металу та пластику;
• акумулятори, навушники, зарядки.

Компанія здійснює доставку на вигідних умовах по Києву та Україні.





На правах реклами