Ми у Facebook
21.08.2019, 13:20

Єдина в Україні: У Рівному встановили скульптуру мотогонщика

Церемонія відкриття унікальної скульптури відбудеться 25 серпня, у День міста.
Скульптура спідвеїсту прибула на "Мототрек". До завершення робіт по благоустрою території навколо пам'ятного знаку лишилося декілька днів.

Відомий у Рівному скульптор Тарас Бурик завершує один із своїх грандіозних проектів на замовлення "Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею" - пам'ятний знак "Скульптура Спідвеїсту" з нагоди 60-річя Рівненського спідвею.

Тарас Бурик відомий виготовленням Beerman, встановленого поблизу Рівненського пивзаводу та віолончеліста на території кафе "Блюз Jazz".

Вартість виготовлення скульптури спідвеїсту понад 4 тис. у.о.. Кошти оплачені "Клубом Вболівальників Рівненського Спідвею". Частину зібрали самі вболівальники, частину надали спонсори, в тому числі міський голова Рівного Володимир Хомко та постійний вболівальник Рівненського спідвею Олексій Муляренко.



Вага скульптури 350 кілограмів. Матеріал - метал та пластик. Скульптура встановлена на бетонному постаменті, який виконаний у вигляді віражу. До кінця тижня планується встановлення та підключення освітлення.

Нагадаємо, що на даний момент - це єдина в Україні скульптура, присвячена мотоспорту.





На правах реклами