Ми у Facebook
01.09.2019, 14:40

Рівненщина: Підліток загинув під колесами локомотива

На Рівненщині учора, 31 серпня сталися дві аварії у Сарненському та Млинівському районах. Внаслідок однієї з них загинув неповнолітній.

Близько 11 години на перегоні «Сарни-Страшево» машиніст локомотива, 31-річний житель міста Здолбунів, рухаючись у напрямку селища Клесів, допустив наїзд на мотоцикл «Viper» під керуванням 16-річного жителя села Карпилівка Сарненського району, який перетинав залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофору.



Від отриманих травм неповнолітній помер на місці події, медики «швидкої» лише констатували його смерть. Відповідно до медичного освідування машиніст був тверезий. Відомості за фактом порушення правил безпеки руху залізничного транспорту, що спричинило смерть потерпілого внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 276 Кримінального кодексу України.

Крім того, учора, 31 серпня, близько другої години ночі у селі Підлозці поблизу місцевого будинку культури, водій автомобіля «Skoda Fabia», 23-річний житель села Торговиця допустив наїзд на 30-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП пішохід попередньо отримав тілесні ушкодження у вигляді перелом кісток тазу. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення Млинівської центральної районної лікарні.

Як з’ясувалося, обоє чоловіків відпочивали в одній компанії. Коли ж між ними виник конфлікт, молодший на власному авто почав рух, а 30-річний кинувся до автомобіля, намагаючись зупинити його.

Відповідно до медичного освідування водій був у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.





На правах реклами