Ми у Facebook
19.09.2019, 08:00

Як укріпити здоров'я восени

Осінь традиційно вважається часом депресій і нудьги. Давайте змінювати стереотипи! Осінь - це природний тайм-аут, щоб зайнятися собою і зміцнити організм перед зимовими холодами.
До того ж , осінь сезон врожаю і вітамінного достатку.

Купуйте сезонні продукти

Включіть в меню смачні осінні продукти: гарбуз, пастернак, ріпу, яблука, груші, інжир і журавлину. Гарбузовий крем-суп, запечені в духовці овочі, журавлинний соус, карамелізовані груші і хрусткі яблучні пироги . Це далеко не повний перелік страв, які можна приготувати восени.

Обирайте продукти у фарбах осені

Осінь - сезон теплих, натуральних відтінків: темно-зеленого, яскраво-жовтого, червоного і оранжевого. Коли ви їсте продукти таких кольорів, то поглинаєте вібраційну енергію землі. Осіння їжа жива, яскрава і поживна. Пам'ятайте: чим яскравіше плід, тим корисніше він для вашого здоров'я та імунної системи.

Зміцніть імунітет

Пийте багато чистої води, їжте більше свіжих фруктів і овочів. Додайте в раціон часник, пробіотики, вітаміни B, C і D, Е3, цинк, прополіс і мед.

Рухайтеся більше

З настанням холодів багато людей перестають займатися спортом і гуляти, вважаючи за краще проводити час в приміщенні. Щоб підтримувати рухову активність, стрибайте на міні-батуті, займайтеся йогою вдома, плавайте, ходіть в тренажерний зал або на уроки танців.

Знайдіть час для себе

Короткі дні і довгі ночі - це прекрасний привід, щоб присвятити трохи часу собі. Використовуйте цю осінь, як ідеальний час для сплячки - зробіть собі чашку імбирного чаю, одягніть теплу піжаму і подивіться улюблений фільм

Читайте також: Осінь у Рівному: Виставки, концерти, забави 2-8 вересня





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ