Ми у Facebook
03.10.2019, 14:41

Молоду патрульну чекала смерть на роботі

фото з facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Жінка загинула внаслідок жахливої аварії.
Сьогодні, 3 жовтня, під час виконання службових обов'язків, у страшній ДТП загинула наша колега, 35-річна патрульна поліцейська Марина Фетч.

Марина заступила на чергування на дорожню станцію патрульної поліції в місті Лубни, Полтавської області (автодорога М-03 “Київ-Харків-Довжанський”).


фото з facebook.com/patrolpolice.gov.ua
фото з facebook.com/patrolpolice.gov.ua


Попередньо, близько 16-ї години на посту патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні. На вимогу поліцейських зупинитися водій не зреагував. У результаті нетривалого переслідування патрульними вдалося зупинити його приблизно за 4 кілометри від дорожньої станції.

Під час поверхневої перевірки у водія та у салоні авто Volkswagen Passat виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп'яніння. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Для проведення перевірки на стан сп'яніння водія Volkswagen Passat, та оформлення адмінматеріалів, передбачених ст. 130 КУпАП, патрульна Марина Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter, щоб залучити його водія свідком у справі.

У цей час автодорогою їхав інший мікроавтобус Mercedes Sprinter, водій якого не дотримався безпечного швидкісного режиму, наїхав на патрульну і зіткнувся із мікроавтобусом, який стояв на узбіччі.

Попри намагання поліцейських реанімувати свою колегу й оперативно надану їй домедичну допомогу, патрульна померла на місці. На превеликий жаль, Марина отримала травми несумісні з життям.

Наразі з'ясовуються усі обставини цієї страшної ДТП.

Марина Фетч несла службу в лавах патрульної поліції Полтавської області з жовтня 2017 року.

У Марини залишився 10-річний син, який вже ніколи не дочекається мами вдома.

Про це повідомляє патрульна поліція України у мережі Фейсбук.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ