Ми у Facebook
10.11.2019, 16:50

В ОТГ на Рівненщині буде нове міське кладовище

Роботи з його облаштування вже розпочались, а нова територія під захоронення буде облаштована всього за пів кілометра від міста, поруч із лісом.
Як повідомляє сайт Радивилівської міської ради об'єднаної територіальної громади, існуюче кладовище майже повністю вичерпало свої експлуатаційні можливості. Щоб облаштувати нову територію під захоронення, Радивилівською міською радою у 2016 році було викуплено земельні ділянки сільськогосподарського призначення (паї), загальною площею 6,8 гектара.

У Радивилові почалось облаштування території майбутнього міського кладовища. Фото із сайту radyvylivrada.gov.ua
У Радивилові почалось облаштування території майбутнього міського кладовища. Фото із сайту radyvylivrada.gov.ua


Як прокоментував перший заступник міського голови Віктор Ісюк, вже у грудні 2018 року, за кошти, виділені з міського бюджету в сумі 199 тисяч гривень, було придбано частину бетонної декоративної огорожі. А цьогоріч у жовтні робітники з благоустрою під керівництвом спеціалістів Радивилівської міської ради розпочали роботи з облаштування території під майбутнє кладовище, вирівнюють та огороджують місцевість.

Фото із сайту radyvylivrada.gov.ua
Фото із сайту radyvylivrada.gov.ua


"Нове кладовище буде розташовуватися всього за пів кілометра від міста, поруч із лісовим масивом, що в напрямку до с.Крупець. Аби все відповідало чинним нормативним документам, маємо спланувати та впорядкувати територію, поділити її на ділянки-сектори, що відокремлені між собою внутрішніми дорогами, шириною в 3,5 метра, облаштувати під’їзні шляхи, - наголосив Віктор Ісюк. - Також необхідно збудувати господарську будівлю для зберігання інвентаря, ритуальний майданчик, туалети, спеціальні місця для розміщення контейнерів, облаштувати освітлення та водопостачання".


Мапа із сайту radyvyliv.info

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Кладовища Рівного — музеї людської пам’яті
Довідка Рівного: Як дістатися до кладовища
Нове

Життя в окупації. Кладовище біля Донецького аеропорту (+ФОТО)
Google представила перше віртуальне кладовище
Сонник. Якщо сниться кладовище






На правах реклами