Ми у Facebook
25.11.2019, 16:51

Як почувається Микола Кулеба та його сини після аварії?

фото з tsn.ua

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба потрапив в аварію. Уже відомо, як почуваються сам Микола Кулеба та інші учасники аварії.
Автотроща сталася вчора, 24 листопада біля села Чабани, що на Київщині. Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба був за кермом автівки яку розтрощило при зіткненні з мікроавтобусом.

Як повідомляє ТСН Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, у стані середньої тяжкості у лікарні Феофанія. Чоловік у повній свідомості, загрози його життю немає. А от старший син перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні того ж медичного закладу.

Про це повідомляє кореспондентка ТСН Тетяна Фруктова з Феофанії.

У Миколи Кулеби медики діагностували струс мозку та численні забої й травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс (скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень - ред). Втім, медикам все ж вдалося стабілізувати стан Кулеби і наразі його життю нічого не загрожує.

А от його старший син Тимофій - у важкому стані. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляють. Про стан молодшого сина Єлісея поки невідомо. За непідтвердженою інформацією, ним опікуються лікарі в "Охматдиті".





На правах реклами