Ми у Facebook
29.11.2019, 16:20

Олег Винник ризикує життям заради шанувальниць (+ВІДЕО)

В ексклюзивному інтерв'ю «Ранку з Інтером» співак розповів, чому не збирається відпочивати після туру «Роксолана» та коли порадує фанатів новими концертами та грандіозними шоу.
Відомий український артист і улюбленець жінок Олег Винник завершив масштабний гастрольний тур «Роксолана» сольним концертом у київському Палаці спорту. На шоу з'їхалося близько 10 тисяч фанатів з різних куточків України.

Знімальна група програми «Ранок з Інтером» побувала на виступі артиста і побачила сцену-трансформер вагою 150 тонн, дощ з пелюсток троянд і інші сюрпризи від головного серцеїда української сцени.

"Ранок з Інтером". Олег Винник
"Ранок з Інтером". Олег Винник


Також співак розповів журналістам, чому не збирається відпочивати після туру, коли порадує шанувальників новими концертами, і пояснив, чому до цих пір не записав жодного дуету з іншими співачками.

Сольний концерт Олега Винника в київському Палаці спорту
Сольний концерт Олега Винника в київському Палаці спорту


У заключному концерті туру Олег Винник захоплював шанувальників не тільки вокалом і харизмою, а й новим віджеїнгом, ефектною сценографією і спецефектами. Співак не приховує, що концерт у Палаці спорту - найдорожче шоу в його кар'єрі. Постановку він вперше довірив жінці - режисерові - кліпмейкеру Каті Царик. Вона півроку працювала над створенням шоу «Роксолана». Катя зізнається: артист вразив її професіоналізмом. Коли вона запропонувала Олегу досить ризиковану постановку, він відразу ж погодився. Більше того, під час виконання складного трюку відмовився від страховки!

«В одному з номерів у нас був політ, - розповідає Катя Царик. - Олегу треба було з-під стелі Палацу спорту на хиткій платформі за 30 секунд спуститися на сцену. Співак мене вразив тим, що відмовився від страховки під час цього трюку! Він - артист з великої літери».

У програмі концерту - майже тридцять пісень. Для виконання хіта «Кращий день» Олег Винник запросив на сцену Потапа. А ось на питання, коли він зважиться на дует з жінкою, артист відповідає ухиляючись: «Буду відвертим: мені дуже часто пропонують записати дуетну пісню відомі і не дуже відомі співачки. Мені потрібен час, щоб написати пісню для дуету. Я, перш за все, за хороший продукт. Коли Потап показав мені пісню «Кращий день», я думав місяць, потім ми з Потапом зустрілися, дуже довго спілкувалися, наша творча бесіда тривала з 6 години вечора до 6 ранку, і все-таки ми зробили це. Можливо, я зараз поїду до Берліна, у мене з'явиться натхнення - і я щось напишу».



До Берліна Олег Винник збирається після новорічних зйомок і корпоративів. А з лютого у артиста стартує новий тур, назва якому дала нова пісня - «Шалене кохання».

Олег Винник - постійний учасник благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». «Головне, щоб наші діти були здорові і росли щасливими, тому що саме наші діти - це справжнє світле майбутнє», - вважає артист. Цього разу співак запропонував в якості лотів авторську футболку з автографом і срібну прикрасу з власної лімітованої колекції. Ці ексклюзивні сувеніри вже можна придбати на сайті deti.inter.ua, як і інші унікальні пропозиції від зірок шоу-бізнесу, телебачення та спорту. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на купівлю сучасного апарату УЗД для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей Інституту педіатрії, акушерства і гінекології. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми дійсно можемо рятувати дитячі життя!



Ексклюзивний репортаж «Ранку з Інтером» про концерт Олега Винника - https://www.youtube.com/watch?v=6LgzE09p_ok

Текст і фото - прес-служба Інтер






На правах реклами