Ми у Facebook
01.12.2019, 22:00

Схуднути до Нового року за лічені дні: корисні лайфхаки

За допомогою цієї дієти у вас запросто вийде досягти ідеальної форми
До Нового року залишився місяць, а це означає, що часу для того, щоб привести своє тіло в ідеальну форму, залишається все менше і менше. Дієтологи пропонують питну дієту, яка допоможе інтенсивно схуднути за тиждень.

За словами дієтологів, на такій дієті можна скинути 4-10 кілограм за тиждень, все залежить від вашої початкової ваги. Плюс дієти в тому, що скинуті кілограми не повернуться, якщо ви будете правильно дотримуватися всіх рекомендацій.



За 10 днів до початку дієти поступово знижуйте денну норму споживання калорій до 1200. Намагайтеся їсти більше рідких каш, супів, овочевих підлив, утримайтеся від солодкого і жирного. Цими простими діями ви підготуєте організм до дієти, і вона не стане для нього шоком. У день пийте не менше двох літрів води.

Під час дієти можна вживати тільки рідкі продукти. Це знежирені овочеві та м'ясні бульйони, молочні продукти жирністю не більше одного відсотка, чай і кава без цукру і вершків, фрукти і овочі для смузі повинні бути не крохмалистими. Один прийом їжі становить 300-400 мілілітрів. Це приблизно 1,5 склянки. В день потрібно зробити 5-6 прийомів їжі, пити необхідно близько 3 літрів води.



1. день дієти: пийте курячий, рибний або яловичий бульйон. Можна додати трохи солі, але це небажано;
2. день дієти: ряжанка, молоко, кефір або несолодкий йогурт;
3. день дієти: смузі і свіжовичавлені соки із зелені, несолодкі фрукти в невеликих кількостях. Соки необхідно розбавляти 1:1 з водою;
4. день дієти: пийте відвари з фруктів і ягід без цукру;
5. день дієти: чайний день, краще всього трав'яний. Можна додати трохи молока;
6. день дієти: овочеві супи-пюре;
7. день дієти: голод.

З дієти дієтологи рекомендують виходити протягом двох тижнів. Перші 5 днів вживайте рідкі каші, крем-супи, киселі, молочні продукти. З шостого дня можна додавати в овочеві салати та фрукти. На 10 день можна починати їсти рибу на пару, м'ясо і птицю з духовки.





На правах реклами