Ми у Facebook
11.12.2019, 07:00

Не тільки такса: названо найбільш ревниві породи собак

Які собаки виявилися найбільш ревнивими
Собаки не тільки дуже віддані своїм господарям, але часом можуть бути досить ревнивими. Вони сильно сумують, коли їм не приділяють уваги, або в їх присутності переключаються на інших тварин. Особливо чутливі породи можуть навіть почати проявляти агресію до людини через образи, а деякі просто почнуть скиглити і сумувати. Вчені в результаті спостереження за тваринами виділили п’ять порід, які є найбільш ревнивими у світі.

Англійський спрингер

Однією з найбільш ревнивих порід вважається англійський спрингер. Ці собаки дуже грайливі і привітні. Вони обожнюють активні прогулянки з господарем, легко знаходять спільну мову з дітьми і навіть з незнайомими людьми. Спрингери відмінно піддаються дресируванню і не проявляють агресії. Однак, попри свою доброзичливість і доброту, ці собаки вимагають багато уваги і можуть бути ревнивими.



Французький бульдог

Представники цієї породи дуже потребують людської уваги і нерідко проявляють ревнощі до господарів. Ці маленькі собаки-компаньйони ідеально підходять для сімей з дітьми. Бульдогів часто заводять люди, які проживають в невеликих квартирах, бо вони не вимагають багато місця. Французькі бульдоги не дуже люблять активно проводити час, часто лінуються. Вони швидше із задоволенням будуть валятися на дивані, ніж бігти кудись на прогулянку.

Мопс

З цими любителями похрюкати господарі точно не розслабляться. Їм потрібна постійна увага з боку людини, тому грати з мопсами доведеться регулярно. Ревнуючи, мопси починають показувати увесь свій характер. Вони досить хитрі і, попри мініатюрні розміри, досить спритні. Ображаючись на господаря і вимагаючи до себе увагу, мопси можуть щось погризти в будинку. І все це через ревнощі. Будь-яка розлука з господарем для цієї собаки справжня трагедія. Тому враховуйте цей фактор при виборі домашнього улюбленця.



Лабрадор

Ще однією ревнивою породою є лабрадор. Всі чули, що лабрадори дуже доброзичливі, терпимі до дітей і незнайомців. Вони добре уживаються у великих сім’ях, де є і інші тварини, однак за умови, що вся увага буде на них. Собаки цієї породи дуже прив’язані до людини, їм потрібна постійна ласка. В іншому випадку лабрадор сильно на вас образиться.

Такса

Такси – одні з найбільш вірних порід. Ці коротконогі вихованці не уявляють життя далеко від людини. Їм потрібна постійна ласка і турбота. Варто знати, що ці собаки не дуже привітні до незнайомців і можуть навіть покусати при спробі наблизитися до господаря. Такси розумні і віддані, однак їх темперамент до вподоби далеко не всім.






На правах реклами