14.12.2019, 07:00
Корисний сніданок: що можна, а що не бажано їсти натщесерце
Названо продукти, які можна і не можна їсти на сніданок
Сніданок найважливіший прийом їжі в дні. Проте, навіть не дивлячись на те що певні продукти здаються здоровими, вони не повинні бути вжиті на голодний шлунок.
Не вживайте: фруктові соки в пакетах
Фруктові соки упаковані з рафінованим цукром, залишаючи вас менш ситними протягом дня і більш схильними до їжі.
Вживайте: вівсянку
Вівсяна утворює захисне покриття навколо стінок шлунка, що, в свою чергу, захищає стінки шлунка від пошкодження соляної кислоти. Вона також покращує травлення, підвищує метаболізм, а також знижує рівень холестерину в крові.
Не вживайте: томати
Особам, які страждають від кислотного рефлюксу або виразки шлунка слід уникати помідор за всяку ціну. Причиною цього є зміст дубильної кислоти, яке збільшує кислотність в шлунку і погіршує стан.
Вживайте: яйця
Яйця є супер корисними! Ви можете насолоджуватися ними вареними або у вигляді омлету.
Вживайте: чорницю
Чорниця з низьким вмістом калорій, але з високим вмістом поживних речовин, які покращують кров’яний тиск, підвищують метаболізм і поліпшують пам’ять. Вона дуже корисна на сніданок.
Вживайте: кавун
Кавуни – це в основному вода. Завдяки своїм вмісту лікопіну, він покращує сердечне здоров’я і здоров’я ваших очей.
Не вживайте: кава або чай
Попри те, що ця частина ранкового ритуалу для багатьох людей, поєднання кофеїну з чимось ще було б найкращою ідеєю. А саме, вживання чаю вранці може викликати дискомфорт у шлунку і нудоту, водночас, кава на голодний шлунок може погіршити симптоми гастриту і рефлюксу.
Вживайте: горіхи
Більшість людей, їдять горіхи пізніше, а не вранці. Горіхи, є відмінним харчуванням, щоб почати день, через їх високий вміст білка і здорового вмісту жиру. Вони допомагають нормалізувати рівень рН в шлунку, що в свою чергу знижує ризик надмірного шлункового соку і виразок.
Не вживайте: цитрусові фрукти
Вживання в їжу їх на голодний шлунок може викликати роздратування вже запаленого нижнього відділу стравоходу. Хоча це не стосується всіх, але краще було б обмежити вживання вранці.
Вживайте: папаю
Папая багата на вітамін Е, вітамін С і волокна, всі з яких необхідні для підтримки здорової травної системи. Вона також містить папаїн, фермент, який покращує травлення і знижує ризик розвитку раку товстої кишки.
Не вживайте: тісто листкове
Вироби з дріжджового тіста містять дріжджі, бактерії, які дратують слизову оболонку шлунка і призводить до метеоризму.
Вживайте: гречку
Гречка є прекрасним джерелом білка, вітамінів і заліза, і, як відомо, стимулює травлення.
Вживайте: зародки пшениці
Дві столові ложки зародків пшениці забезпечують 10 відсотків рекомендованої денної норми фолієвої кислоти і 15 відсотків від рекомендованої добової норми вітаміну Е. Крім того, вона підвищує травну функцію.
Не вживайте: лимонади
Поєднання соди і цукру, газованих напоїв слід уникати на порожній шлунок, так як вони можуть пошкодити слизові оболонки, які, в свою чергу, зменшують приплив крові до мозку і сповільнять травлення.
Вживайте: кашу з кукурудзяної муки
Кукурудзяна каша надзвичайно ситна, що робить її ідеальним вибором для сніданку. Ідеальна для видалення токсичних відходів з травної системи, а також для нормалізації мікрофлори кишечника.
Вживайте: незбиране зерно
Кращий час, для вживання цільного зерна – перша половина дня, так як це дає вам більше часу, щоб спалити свої складні і корисні вуглеводи.
Не вживайте: фруктові соки в пакетах
Фруктові соки упаковані з рафінованим цукром, залишаючи вас менш ситними протягом дня і більш схильними до їжі.
Вживайте: вівсянку
Вівсяна утворює захисне покриття навколо стінок шлунка, що, в свою чергу, захищає стінки шлунка від пошкодження соляної кислоти. Вона також покращує травлення, підвищує метаболізм, а також знижує рівень холестерину в крові.
Не вживайте: томати
Особам, які страждають від кислотного рефлюксу або виразки шлунка слід уникати помідор за всяку ціну. Причиною цього є зміст дубильної кислоти, яке збільшує кислотність в шлунку і погіршує стан.
Вживайте: яйця
Яйця є супер корисними! Ви можете насолоджуватися ними вареними або у вигляді омлету.
Вживайте: чорницю
Чорниця з низьким вмістом калорій, але з високим вмістом поживних речовин, які покращують кров’яний тиск, підвищують метаболізм і поліпшують пам’ять. Вона дуже корисна на сніданок.
Вживайте: кавун
Кавуни – це в основному вода. Завдяки своїм вмісту лікопіну, він покращує сердечне здоров’я і здоров’я ваших очей.
Не вживайте: кава або чай
Попри те, що ця частина ранкового ритуалу для багатьох людей, поєднання кофеїну з чимось ще було б найкращою ідеєю. А саме, вживання чаю вранці може викликати дискомфорт у шлунку і нудоту, водночас, кава на голодний шлунок може погіршити симптоми гастриту і рефлюксу.
Вживайте: горіхи
Більшість людей, їдять горіхи пізніше, а не вранці. Горіхи, є відмінним харчуванням, щоб почати день, через їх високий вміст білка і здорового вмісту жиру. Вони допомагають нормалізувати рівень рН в шлунку, що в свою чергу знижує ризик надмірного шлункового соку і виразок.
Не вживайте: цитрусові фрукти
Вживання в їжу їх на голодний шлунок може викликати роздратування вже запаленого нижнього відділу стравоходу. Хоча це не стосується всіх, але краще було б обмежити вживання вранці.
Вживайте: папаю
Папая багата на вітамін Е, вітамін С і волокна, всі з яких необхідні для підтримки здорової травної системи. Вона також містить папаїн, фермент, який покращує травлення і знижує ризик розвитку раку товстої кишки.
Не вживайте: тісто листкове
Вироби з дріжджового тіста містять дріжджі, бактерії, які дратують слизову оболонку шлунка і призводить до метеоризму.
Вживайте: гречку
Гречка є прекрасним джерелом білка, вітамінів і заліза, і, як відомо, стимулює травлення.
Вживайте: зародки пшениці
Дві столові ложки зародків пшениці забезпечують 10 відсотків рекомендованої денної норми фолієвої кислоти і 15 відсотків від рекомендованої добової норми вітаміну Е. Крім того, вона підвищує травну функцію.
Не вживайте: лимонади
Поєднання соди і цукру, газованих напоїв слід уникати на порожній шлунок, так як вони можуть пошкодити слизові оболонки, які, в свою чергу, зменшують приплив крові до мозку і сповільнять травлення.
Вживайте: кашу з кукурудзяної муки
Кукурудзяна каша надзвичайно ситна, що робить її ідеальним вибором для сніданку. Ідеальна для видалення токсичних відходів з травної системи, а також для нормалізації мікрофлори кишечника.
Вживайте: незбиране зерно
Кращий час, для вживання цільного зерна – перша половина дня, так як це дає вам більше часу, щоб спалити свої складні і корисні вуглеводи.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 1488Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 174
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 282
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 288
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 305
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 301