Ми у Facebook
14.12.2019, 07:00

Корисний сніданок: що можна, а що не бажано їсти натщесерце

Названо продукти, які можна і не можна їсти на сніданок
Сніданок найважливіший прийом їжі в дні. Проте, навіть не дивлячись на те що певні продукти здаються здоровими, вони не повинні бути вжиті на голодний шлунок.

Не вживайте: фруктові соки в пакетах

Фруктові соки упаковані з рафінованим цукром, залишаючи вас менш ситними протягом дня і більш схильними до їжі.

Вживайте: вівсянку

Вівсяна утворює захисне покриття навколо стінок шлунка, що, в свою чергу, захищає стінки шлунка від пошкодження соляної кислоти. Вона також покращує травлення, підвищує метаболізм, а також знижує рівень холестерину в крові.



Не вживайте: томати

Особам, які страждають від кислотного рефлюксу або виразки шлунка слід уникати помідор за всяку ціну. Причиною цього є зміст дубильної кислоти, яке збільшує кислотність в шлунку і погіршує стан.

Вживайте: яйця

Яйця є супер корисними! Ви можете насолоджуватися ними вареними або у вигляді омлету.

Вживайте: чорницю

Чорниця з низьким вмістом калорій, але з високим вмістом поживних речовин, які покращують кров’яний тиск, підвищують метаболізм і поліпшують пам’ять. Вона дуже корисна на сніданок.

Вживайте: кавун

Кавуни – це в основному вода. Завдяки своїм вмісту лікопіну, він покращує сердечне здоров’я і здоров’я ваших очей.

Не вживайте: кава або чай

Попри те, що ця частина ранкового ритуалу для багатьох людей, поєднання кофеїну з чимось ще було б найкращою ідеєю. А саме, вживання чаю вранці може викликати дискомфорт у шлунку і нудоту, водночас, кава на голодний шлунок може погіршити симптоми гастриту і рефлюксу.

Вживайте: горіхи

Більшість людей, їдять горіхи пізніше, а не вранці. Горіхи, є відмінним харчуванням, щоб почати день, через їх високий вміст білка і здорового вмісту жиру. Вони допомагають нормалізувати рівень рН в шлунку, що в свою чергу знижує ризик надмірного шлункового соку і виразок.



Не вживайте: цитрусові фрукти

Вживання в їжу їх на голодний шлунок може викликати роздратування вже запаленого нижнього відділу стравоходу. Хоча це не стосується всіх, але краще було б обмежити вживання вранці.

Вживайте: папаю

Папая багата на вітамін Е, вітамін С і волокна, всі з яких необхідні для підтримки здорової травної системи. Вона також містить папаїн, фермент, який покращує травлення і знижує ризик розвитку раку товстої кишки.

Не вживайте: тісто листкове

Вироби з дріжджового тіста містять дріжджі, бактерії, які дратують слизову оболонку шлунка і призводить до метеоризму.

Вживайте: гречку

Гречка є прекрасним джерелом білка, вітамінів і заліза, і, як відомо, стимулює травлення.



Вживайте: зародки пшениці

Дві столові ложки зародків пшениці забезпечують 10 відсотків рекомендованої денної норми фолієвої кислоти і 15 відсотків від рекомендованої добової норми вітаміну Е. Крім того, вона підвищує травну функцію.

Не вживайте: лимонади

Поєднання соди і цукру, газованих напоїв слід уникати на порожній шлунок, так як вони можуть пошкодити слизові оболонки, які, в свою чергу, зменшують приплив крові до мозку і сповільнять травлення.

Вживайте: кашу з кукурудзяної муки

Кукурудзяна каша надзвичайно ситна, що робить її ідеальним вибором для сніданку. Ідеальна для видалення токсичних відходів з травної системи, а також для нормалізації мікрофлори кишечника.



Вживайте: незбиране зерно

Кращий час, для вживання цільного зерна – перша половина дня, так як це дає вам більше часу, щоб спалити свої складні і корисні вуглеводи.





На правах реклами