Ми у Facebook
23.12.2019, 09:20

Військовий призов 2019: На Рівненщині виконали план

Військовий комісар Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Валерій Куценко розповів про результати осіннього військового призову.
Про це йдеться на сторінці Рівненського обласного ТЦК та СП у Фейсбук:

- 12 грудня 2019 року був закінчений осінній призов на строкову військову службу, близько 490 осіб було призвано за жовтень-грудень цього року. Військовий комісар також відмітив, що показники набагато покращилися в порівнянні з весняним призовом 2019 року.

- Також полковник Валерій Куценко зазначив кращі райони області, які перевиконали плани призову, а саме Рівненський, Дубенський, Костопільський, Млинівський, Гощанський, Володимирецький, Демидівський , Зарічнянський, Острозький, Здолбунівський та Березнівський. Виконали план на 100% м. Вараш, м. Острог, Корецький та Радивилівський райони. Поряд з цим є райони, які не виконали плану призову, це Сарненський, Рокитнівський, Дубровицький райони та м. Рівне.

- Що стосується осіб, які визнані непридатними, їх кількість зменшилася на 200 чоловік в порівнянні з весняним призовом. Є призовники, які не прибули за бойовими повістками для відправки по місцях, але їх кількість також зменшилась з 45 осіб до 15.

Чому так змінились показники з весняного призову:

- Ми переглянули порядок своєї роботи, виявили деякі недоліки, попрацювали над ними. Я, як нова людина запропонував нововведення і вони спрацювали, також нам вдалося дійти до спільної згоди з органами державної влади та місцевого самоврядування, що призов на строкову військову службу це є державне завдання і воно має виконуватися спільними зусиллями, - зауважив Валерій Куценко.





На правах реклами