Ми у Facebook
23.12.2019, 01:00

Названо суми гонорарів зірок у новорічну ніч: Кароль – $70 тисяч, а Каменських – $20 тисяч

Фото - Instagram

Гонорари артистів у новорічну ніч збільшуються вдвічі
Новорічний період — це час, коли зірки можуть заробити найбільші суми за свої виступи. Багато українських артистів виступатимуть у новорічну ніч й вартість їх виступу може сягати до 100 тисяч доларів США. Про це повідомляє видання Strana.ua з посиланням на анонімне джерело в івент-агенції. За словами експертів, у цьому році виступили артистів набагато скромніші, аніж було раніше. Але це не стосується цін на корпоративи, багато зірок подорожчали.

Зокрема, українська співачка Світлана Лобода, яка не виступає в Україні, а активно будує кар'єру в Росії, бере за свої виступи 100 тисяч доларів. Це найбільша сума, яку озвучили івент-менеджери. "Зараз вона коштує не менше $150 000, її часто запрошують в Америку і Монако. Лобода — це блискітки, шик і золото. Вона мало не символ будь-якого новорічного застілля. До речі, чули, її директор Нателла Крапівіна в одному з інтерв'ю сказала, що цінник сягає і до $400 000, але думаю, це якась форс-мажорна ситуація, типу Мадонна не приїхала і треба виступити тут і зараз", - розповіли організатори закритих заходів.

Фото - Instagram
Фото - Instagram


Що стосується Андрія Данилка (Вєрка Сердючка), то на хвилі виходу нового кліпу, присвяченому різдвяним святам, він підвищив вартість виступу до 70 тисяч доларів у новорічну ніч. Співачка Тіна Кароль за день до нового року виступить з концертною програмою в Харківському державним академічному театрі опери та балету (ХАТОБ). 31-го грудня її концерти відбудуться о 16:00 і о 19:00. Квитки коштують від 300 до 1250 гривень і їх залишилося мало, особливо на вечірній концерт.

"В новорічний період, конкретно з першого грудня — ціни на зірок завжди дорожче. У півтора-два рази. Якщо у звичайний день Тіна Кароль погодиться виступити у вас за $25 000, то в новорічну ніч — це буде не менше $50 000. До речі, її "забронювали" ще у вересні. Багато хотіли послухати Кароль в новорічну ніч, але чули відмову. Думаю, Тіна буде співати на суперзакритій вечірці в олігархів чи політиків, знаєте, коли просять не викладати відео в "Instagram". Швидше за все, навіть в Харкові, тому що її концерт закінчиться не раніше 22:00, а там вже і Новий рік на носі", - розповіло на анонімних умовах джерело одного з івент-агентств.

Фото - Instagram
Фото - Instagram
(600px)

У цьому році ресторани практично не робили акцент на зірках у своїх новорічних програмах. Найбільш гучна вечірка в Києві буде одна — у центрі "Парковий". Її анонсують, як головну новорічну ніч країни 2020. На ній виступить Ольга Полякова та "Квартал 95". Івент-менеджери стверджують, що виступ студії "Квартал 95" у новорічну ніч може сягати $60 000. Але сам Володимир Зеленський ще не бувши президентом в інтерв'ю Дмитру Гордону сказав, що гонорар кварталівців - €20 000 ($23000).

"Оля Полякова, наша Бейонсе, її звуть всі. Як тільки мова заходить про вечірку — відразу всі хочуть Олю. У минулому році вона планувала залишитися вдома і зустріти Новий рік в колі сім'ї, але в останній момент передумала і полетіла на закриту вечірку в штати. Цього разу організатори таки умовили її залишитися в Україні та запропонували виступити для бомонду в "Парковому". На скільки я знаю, її гонорар становив не менше $70 000", - сказав співрозмовник з івент-агентства.

Фото - Уніан
Фото - Уніан


Співак Макс Барських в кінці грудня летить в Майамі (США). У нього там заплановано два заходи. Спочатку він виступить у нічному клубі, куди продаються квитки для всіх бажаючих, а потім вже заспіває для вузького кола гостей. Він один з найдорожчих українських артистів. "У новорічну ніч Барських заробить близько $200 000, оскільки гонорар за кожну з вечірок буде не менше за $100 000", - пояснює івент-менеджер і додає, що затребуваність артиста зростає з кожним роком. Діма Монатік (MONATIK), шоу якого зібрало повний стадіон НСК "Олімпійський", де танцювали не тільки його колеги й фанати, але і був присутній сам президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою — від публічних новорічних заходів відмовився. За нашою інформацією, MONATIK виступить на закритій вечірці за 70 тисяч доларів.

Співачка NK у новорічну ніч виступати не планує, але її гонорар міг би сягнути 40 тисяч доларів. Але співачка все ж виступить у новорічну ніч для киян на Софійській площі, це виступ коштує не менше $20 000. Артисти не першого ешелону теж будуть виступати в новорічну ніч, деякі навіть по кілька разів. Приміром, співак Артем Пивоваров, гонорар якого $10 000 заспіває в 4 закладах Києва: "Маяк", "Villa Riviera", "HAVANA" і "Сейф", тим самим заробить $40 000. "Активно цікавляться реперкою Alyona Alyna. Вона в цьому році неодноразово виступала на фестивалях, зібрала свою аудиторію. Коштує вона до $15 000. І ось після того, як співачка Альоша і Влад Дарвін (Alyosha & Vlad Darwin) відновили дует і готуються до великого сольного концерту, їх теж замовляють на заходи романтичного плану: весілля, заручини, дні народження. Гонорар дуету $6000-7000, в новорічну ніч будуть співати за $10 000 на корпоративі", - підсумував івент-менеджер.

Фото - Instagram
Фото - Instagram





На правах реклами