Ми у Facebook
30.12.2019, 09:17

Робота на Рівненщині й не тільки

Шукаєте роботу? Або хочете знайти ще одну? Ринок праці пропонує кілька вільних вакансій. Дізнайтеся усі вимоги, умови праці та оплату за роботу.
Для роботи в Києві потрібні працівники: автоелектрик, автослюсар. Зарплата від виробітку. Житло надається.


На роботу потрібен електрик. Вимоги: досвід роботи за професією, наявність посвідчення з електробезпеки та групи допуску до роботи в електроустановках до 1000 В, розвинуте технічне мислення, швидка реакція, хороший зір, уважність.


Обов'язки: монтаж, обслуговування, налагодження електроустаткування, електропроводки та ін. електрообладнання, підтримання їх у робочому стані.

Умови: п'ятиденний робочий тиждень з 09.00-18.00.год, вчасна виплата заробітної плати. Розмір зарплатні обговорюється під час співбесіди.

Потрібен лаборант на виробництво харчової промисловості. Графік роботи з 9:00 до 18:00 5-тиденний робочий тиждень. Заробітна плата 6000 грн/міс. Вимоги до кандидата: цілеспрямованість, пунктуальність, охайність з бажанням вчитись та розвиватись. Обов'язки: контроль та ведення технологічного процесу виробництва на всіх етапах. Адреса виробничих потужностей : м.Рівне, вул. Дворецька 120-М (р-н Агроресурс).

Більше вакансій дивіться у розділі ОГОЛОШЕННЯ.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ