Ми у Facebook
11.01.2020, 08:40

Сонник. Якщо сниться Різдво

Про що каже сон, де ми бачимо Різдвяне свято, ялинку, різні різдвяні дива та символи?
Це чудовий сон! Сон про Різдво Христове старовинні сонники трактують як дуже гарний сон – до щастя, радості, великих та важливих подій у вашому житті.

Більшість сучасних сонників пов’язують сновидіння про Різдво з підсвідомим бажанням змін, мріями про щастя, романтику, а то й різдвяне диво. Або ж ви втомилися від сірих одноманітних буднів чи вам не вистачає позитивних емоцій, яскравих пригод.

Класичний сон про різдвяне диво – гарно прикрашена, сяюча ялинка десь далеко від людей, посеред лісу, сніг, і ви ніби зачаровані цією красою. Такий сон означає несподіваний подарунок долі, надії на справжнє диво.

Ялинка на Різдво, свічки, ілюмінація – якась надія, подарунок, радісна подія.

На небі засяяла різдвяна зірка – ваш задум перетвориться на реальність.

Якщо ми бачимо якусь пригоду чи події та розуміємо, що це відбувається на Різдво – це свідчить, що у вашому житті цього року очікуються великі зміни. А ще такий сон може бути сигналом – якщо ви прагнете кардинально змінити своє життя – змінюйте себе та світ навколо себе, дійте!

Дівчина, яка вже у стосунках, уві сні бачить себе на Різдво з незнайомцем – вона підсвідомо бажає собі іншу пару, хоче спробувати інших стосунків.

Готуєтесь до Різдва – італійський сонник тлумачить таке сновидіння як ваші таємні бажання.

Святкуєте Різдво у колі рідних та друзів – це попередження, що треба думати не тільки про себе, а й про близьких людей.

Невдале Різдво у самотності – на вас чекають проблеми.

Їсти за різдвяним столом – попереду якісь відкриття, пізнаєте щось нове.

Згадайте, у чому саме полягає ваш сон – прибираєте, одягаєтесь у святкове вбрання, робите зачіску і макіяж, печете різдвяне печиво, накриваєте стіл, запалюєте свічку, розучуєте колядки чи віддаєте борги? Згадали? Приблизно з цим пов'язані ваші мрії та бажання змін.

Сонник: що означає сон про Новий рік

Місячний календар: коли сон - віщий, а коли - маячня?

Сонник. Якщо сниться сніг

Сонник. Якщо сниться церква







На правах реклами