Ми у Facebook
11.01.2020, 08:00

На Рівненщині - повторні місцеві вибори

У третю неділю після місцевих виборів 22 грудня буде проведено повторне голосування у двох об'єднаних територіальних громадах - Рафалівській ОТГ Володимирецького району та Великоомелянській ОТГ Рівненського району.
У двох об'єднаних територіальних громадах на Рівненщині - знову вибори. Кошти на них уже розподілили. Про повідомили у Рівненській обласній раді.

Цієї неділі, 12 січня, у Рафалівській ОТГ Володимирецького району та Великоомелянській ОТГ Рівненського району має бути повторне голосування з перших місцевих виборів 22 грудня 2019 року.

Аби забезпечити фінансування з підготовки та проведення голосування, область отримала субвенцію з державного бюджету в сумі 143,2 тисячі гривень.

Розпорядження голови Рівненської облдержадміністрації "Про розподіл субвенції з державного бюджету" 10 січня розглянули та погодили депутати постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків під головуванням Діани Гордійчук. Згідно з документом, 74,7 тисячі гривень спрямовується районному бюджету Володимирецького району на проведення повторного голосування у Рафалівській ОТГ, 68,5 тисячі гривень – районному бюджету Рівненського району на проведення повторного голосування у Великоомелянській ОТГ.

Повторне голосування на третю неділю після місцевих виборів 22 грудня було призначене з тієї причини, що по два кандидати у Великоомелянській ОТГ та Рафалівській ОТГ набрали однакову кількість голосів - пояснив консультант з правових питань Офісу реформ АМУ Василь КУРИЛАС.

ДО ТЕМИ:
На Рівненщині призначили місцеві вибори

Рівненщина: Хто переміг на виборах в ОТГ(+ПЕРЕЛІК)





На правах реклами