Ми у Facebook
12.01.2020, 10:00

Рівненщина: майже 1300 переселенців отримали грошову допомогу

У минулому році майже 1300 переселенців з понад 660 родин, котрі проживають в Рівненській області, отримали адресну грошову допомогу від держави. Загальна сума таких виплат склала близько 13 млн гривень.
Як розповіли в департаменті соціального захисту населення Рівненської ОДА, допомога призначається внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Для отримання допомоги переселенцям необхідно звертатись до місцевих органів соціального захисту населення за місцем фактичного поживання. Там нададуть інформацію щодо отримання довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб та як оформити грошову допомогу, а також про можливість отримання інших видів соціальних виплат та житлової субсидії.

У разі звернення до органів соціального захисту населення при собі необхідно обов’язково мати паспорт та ідентифікаційний код.

Довідково:

Наразі в області обліковано 2048 родин переселенців, у яких налічується 3232 внутрішньо переміщені особи в тому числі 843 дитини.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ