Ми у Facebook
16.01.2020, 15:21

Захисники України взяли участь в унікальному проекті

Шість чоловіків та одна жінка стали обличчям української армії на Рівненщині. Ветеран АТО, «кіборг», Герой України, пресофіцер, капелан, військовий комісар та військовослужбовець сфотографувалися для соціальної інформаційної кампанії, спрямованої на популяризацію Збройних сил України.
Проект «АрміЯ» від Рівненської ОДА – це світлини військових, які брали участь у бойових діях на сході України і сьогодні також продовжують боротьбу з ворогом.

фото з rv.gov.ua
фото з rv.gov.ua


ФЕДІР МИСЮРА – «кіборг» - захисник Донецького аеропорту. Після демобілізації у 2015 році йому запропонували очолити управління транспорту та промисловості Рівненської ОДА. За ці роки він неодноразово доводив принципову позицію стосовно захисту прав учасників бойових дій.


фото з rv.gov.ua
фото з rv.gov.ua


ІГОР ГОРДІЙЧУК – уродженець Кореччини, генерал-майор ЗСУ. У 2014 році під час війни на сході України очолював загін спецпризначення, що виконував завдання глибинної розвідки в тилу противника. Командував операцією із взяття під контроль стратегічної висоти Савур-могила. Герой України. Нині очолює Київський військовий ліцей імені Івана Богуна.


фото з rv.gov.ua
фото з rv.gov.ua


ВАЛЕРІЙ КУЦЕНКО – полковник ЗСУ, Рівненський військовий комісар. Був мобілізований у першій хвилі, учасник бойових дій на Маріупольському та Волноваському напрямках. Нині керує Рівненським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.


фото з rv.gov.ua
фото з rv.gov.ua


ВІКТОР ШУБЕЦ – військовий журналіст, підполковник ЗСУ. У 2014-2019 роках – речник штабу АТО/ООС, неодноразово надавав коментарі у зоні бойових дій. Начальник відділення Інформагентства Міноборони у Рівному. Продовжує висвітлювати протистояння ЗСУ проти російської агресії.


фото з rv.gov.ua
фото з rv.gov.ua


ОЛЕСЯ МИРОНЕНКО - офіцер ЗСУ з Рівного. Учасниця бойових дій на Маріїнському та Красногорівському напрямках. Працює в обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, де відповідає за соціально-правовий захист резервістів, ветеранів, пенсіонерів-військовослужбовців.

фото з rv.gov.ua
фото з rv.gov.ua


ТАРАС КЛИМОВИЧ – військовий капелан. Від початку російської агресії священник здійснює душпастирське служіння серед українських воїнів, у тому числі і в зоні бойових дій. Доставляє благодійну допомогу та біблійну літературу на схід України для захисників та цивільного населення.

фото з rv.gov.ua
фото з rv.gov.ua


СЕРГІЙ КАЛЬМУК – учасник Революції Гідності, у 2015-2016 роках брав участь в АТО. Після демобілізації створив власну будівельну компанію, де працевлаштовує військових після повернення з війни. Очолює координаційну раду ветеранів, учасників бойових дій Рівненщини.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Нагадаємо, Захисники України взялися власними силами створити собі квартири






На правах реклами