Ми у Facebook
20.01.2020, 17:21

Скільки мешканці Рівненщини заплатили військового збору?

фото з rv.gov.ua.

Мешканці Рівненщини продовжували сплачувати військовий збір до державного бюджету. Дізнайтеся, скільки грошей надійшло за рік.
До державного бюджету, за дванадцять місяців 2019 року, надійшло 356,5 млн грн військового збору. Порівняно з минулорічним періодом надходження військового збору зросли на 51,8 млн грн, або на 17 %. Додатково бюджет отримав 51,8 млн гривень.

Важливим фактором є відповідальність платників податків, які сумлінно сплачують податки та збори, виконуючи свій конституційний обов’язок. Податківці зазначають також, що стала динаміка зберігається завдяки ефективним заходам податкової служби з детінізації доходів, у тому числі - легалізації заробітної плати.

«Кошти, які надходять до бюджету від військового збору, спрямовуються на фінансування потреб оборони України. Тому кожний українець повинен розуміти, що його внесок приносить значну користь і сприятиме розвитку обороноздатності держави», - зазначив в.о. начальника податкової служби Рівненщини Віталій Чуй.

Головне управління ДПС у Рівненській області.

За повідомленням прес-служби Рівненської ОДА.

Нагадаємо, Захисники України взяли участь в унікальному проекті. Захисники України взялися власними силами створити собі квартири.





На правах реклами