Ми у Facebook
01.02.2020, 19:56

Коронавірус з Китаю розповсюдився у 24 країнах світу

зображення з ms.detector.media

В світі зареєстрували більше 11 тисяч випадків інфекції, є численні смертельні випадки.
На ранок 1 лютого 2020 року, у світі зареєстровано 11 374 підтверджених лабораторно випадків нової коронавірусної інфекції (2019-нCoV), у тому числі 259 смертельних випадків.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

"Підтверджено 133 випадки завезення нового коронавірусу в 24 країнах світу (Тайланд, Японія, Сінгапур, Тайвань, Австралія, Малайзія, США, Франція, Німеччина, Південна Корея, ОАЕ, Канада, Італія, Росія, Великобританія, Іспанія, Швеція, В’єтнам, Камбоджа, Фінляндія, Індія, Непал, Республіка Філіпіни та Шрі-Ланка).

Наразі в країні не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку нової коронавірусної інфекції. Відповідні служби, включаючи МОЗ, МЗС, Держприкордонна служба, МВС, Міноборони, Мінінфраструктури держави знаходяться у посиленій готовності.

Україна продовжує виконувати усі технічні рекомендації ВООЗ щодо попередження розповсюдження нового коронавірусу. У свою чергу, на цей момент ВООЗ не рекомендує обмежувати пересування пасажирів та вантажів, це не вважається ефективним засобом попередження розповсюдження вірусу", - йдеться у повідомленні на офіційному сайті Міністерства.





На правах реклами