Ми у Facebook
02.02.2020, 09:20

Кохання та благодійність: Рівнян кличуть на швидкі побачення

У Рівному з нагоди Дня усіх закоханих відбудуться швидкі побачення.
Уперше вечірка в такому форматі відбулася 1998 року в закладі «Pete’s Café», який знаходиться у районі мільйонерів Беверлі-Хіллз.

Експрес-побачення користуються великою популярністю у Львові, Києві, Чернівцях та інших українських містах. Свого часу формат бліц-знайомств був популярним і у Рівному, повідомляють РІВНЯНИ.



Рівненська молодіжна міська рада вирішила відновити хорошу традицію і провести перші швидкі побачення вже до Дня закоханих, які матимуть благодійну складову.

«Швидкі побачення» відбудуться 15 лютого 2020 року о 17:00 в арт-майстерні “Антік”, що на Відінській, 10. Захід відповідатиме класичній схемі speed dating: учасники у невимушеній атмосфері спілкуватимуться одне з одним, познайомляться з цікавими людьми та удосконалять свої навички комунікації. Поспілкувавшись кілька хвилин, хлопці та дівчата вирішують, із ким би хотіли познайомитися ще ближче. Комусь із учасників по-справжньому щастить знайти «свою» людину. Організатори готують круті конкурси та смаколики.

За день до заходу організатори ознайомлять учасників із правилами.

Оскільки кількість місць обмежена, для участі у такій ініціативі бажаючих просять заповнити анкету до 5 лютого 2020 року: https://cutt.ly/brQKcjR

Вартість участі у заході становить 100 грн. Усі кошти будуть спрямовані на благодійність, для БО “Дарунок” та їх підопічної – Даринки Бобровицької.

Дівчинка з’явилася на світ здоровою дитиною. Проте, в один рік перехворівши отитом, втратила слух. В 1.5 рочки батьки купили їй слуховий апарат, в 3 роки зробили кохлеарну імплантацію на праве вушко, а на лівому вона носить слуховий апарат. Зараз Даринці 12 років. Вона вчиться в 6 класі на відмінно, займається музикою і танцями в Літературно-мистецькому клубі «Крок», любить малювати.

Дівчинці потрібна заміна слухового апарату, так як він вже вичерпав свої можливості та інколи погано працює.


Реквізити для допомоги (ПриватБанк)

29244825509100.

Благодійна організація Дарунок

ЄДРПОУ (або ОКПО): 14360570

Карта-ключ до рахунку Благодійної організації Дарунок

5169330516489900

З приводу усіх питань звертатися до депутатки Ольги Малахової, контактний телефон: 097 99 12 751





На правах реклами