Ми у Facebook
08.02.2020, 11:58

Чи готові поштарі Рівненщини постачати газ?

фото з economica.com.ua

Як би незвично це не звучало, але найближчим часом Укрпошта може почати займатися не лише доставкою кореспонденції та посилок, алей й почати доставляти населенню ... Газ! Кореспондент ОГО дізнався, чи готові до таких нововведень на Рівненщині.
Міністерство енергетики та захисту довкілля працюватиме над тим, аби з 1 травня у споживачів з'явилися альтернативні постачальники газу.

Про це в ефірі "Свободи слова" на ICTV заявив міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель, передає кореспондент Укрінформу.

"З 1 травня, ми будемо цим займатися, щоб у кожного споживача з'явився альтернативний постачальник газу, щоб у кожного українця - а це було передбачено в інвестиційних програмах облгазів - з'явився ефективний і правильний новітній облік газу", - сказав Оржель.

Він також анонсував, що газ українцям постачатимуть ті інфраструктурні компанії, які вже є на ринку.

"Наприклад, обленерго, яке постачає електричну енергію, зможе постачати газ. Якщо ви купуєте в однієї компанії електричну енергію та газ, вони зроблять знижку. Вони мають конкурувати за вас. Таким постачальником може стати Укрпошта. Вона доходить до кожного, вона доносить до кожного українця рахунок. Це означає, що вона може зібрати товари в один пакет і сказати: "Купуйте у мене, у мене дешевше", - пояснив очільник Мінекоенерго. Про це повідомляє Укрінформ.

Як стало зрозуміло кореспонденту ОГО з розмови із керівником Рівненської дирекції Укрпошти Вадимом Мусаковським, в дирекції поки не готові коментувати питання постачання газу. Пан Мусаковський також зазначив, що жодних вказівок від керівництва щодо цього питання він не отримував.

Нагадаємо, в Україні хочуть знизити ціну на газ.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ