Ми у Facebook
11.03.2020, 11:20

Поїзд, що курсує через Рівне, супроводжуватиме поліція

В рамках пілотного проекту Укрзалізниця спільно з Національною поліцією України організували супровід працівниками поліції пасажирських поїздів № 122/121 Миколаїв — Київ — Рівне та № 24/23 Одеса — Москва.
Ці поїзди були обрані для пілотного проєкту через найбільшу кількість зафіксованих правопорушень, про це повідомляє Укрзалізниця.

«У межах реалізації стратегічної програми «Назустріч клієнту», що має на меті поліпшення якості послуг на залізничному транспорті, Укрзалізниця імплементує план заходів із підвищення безпеки пасажирів у поїздах та на вокзалах. Розвиток співпраці з Національною поліцією є важливою складовою», — прокоментував член правління компанії Марчін Целеєвський.

Варто зазначити, що в період 21-27 лютого цього року, за даними поліції, складено 27 адміністративних постанов за ст. 175 ч. 1 (заборона куріння), 3 адміністративні постанови за ст. 178 ч. 1 (про заборону вживання алкогольних напоїв), 25 осіб отримали усні попередження. Також 27 лютого 2020 року під час слідування поїзда № 24/23 Одеса — Москва працівники поліції успішно попередили пограбування пасажира та затримали підозрюваного.

Наразі Укрзалізниця та Національна поліція працюють над спільним планом дій щодо збільшення кількості поїздів, що курсуватимуть у супроводі правоохоронців.





На правах реклами