Ми у Facebook
19.03.2020, 13:20

Як може вплинути карантин на молодь: думка студента - рівнянина

фото з rv.gov.ua.

Відразу після початку карантину ми запитали у представника студентської молоді про те, як він ставиться до запровадження карантину?
Адже на карантин "пішли" й освітні заклади.

Богдан Трачук:

Перш за все хочу відрізнитися від інших студентів і сказати своє ставлення щодо COVID-19. Я не вважаю, що це настільки серйозний вірус заради якого потрібно викреслити майже місяць життя. Кіно, театри, різні заходи та навчальні заклади повинні закритись на карантин, до чого це може привести? Ми живемо в країні з не найкращою економікою. Якщо дивитись на ті самі країни Європи, вірус ускладнить життя людей на мінімум, а от нас це торкнеться сильніше. Щодо самого карантину у закладах освіти, а зокрема в коледжі якому я навчаюся, хочу сказати що це стовідсотково вплине на студентів не кращим чином. Вважаю, що студенти хоч і не будуть ходити до навчання, та це дасть їм більше свободи, яку вони неодмінно використають на гулянки.

Я як студент другого курсу НУБіП України цього року буду здавати ЗНО. З останніх новин зрозуміло, що пробне ЗНО перенесли з березня на квітень, що також дасть менше часу на вивчення того матеріалу, яке на пробному ти провалив. Цілком можливо, що студентів примусять відробляти години у літню пору часу, що зменшить кількість днів на канікули і ускладнить життя можливо не тільки студентів, та і батьків (море, ліс, гори і т.д. відміняються). Це і мене зачепило, адже я з сім'єю любителі поїхати на море в кінці червня, а через зменшення канікул прийдеться ходити на пари і вперше відпустити своїх батьків без мене ;)


Нагадаємо, у відомому університеті на Рівненщині викладають онлайн.





На правах реклами